Sublime Podcasts

Luister naar al onze podcasts

Sublime neemt je mee in de muzikale wereld met podcasts van onze presentatoren over onderwerpen, die hen aan het hart gaan. Wij houden jou op de hoogte! It’s all about the music!

Luister hieronder naar al onze podcast afleveringen!

podcast2

Sublime Podcast: HitStory - Lenny Kravitz - It Ain't Over 'Till It's Over - 25-november-2021

Luister Podcast

Als je in de jaren 80 een demo wilde maken in het muzikanten-circuit dan kon je eigenlijk maar één iemand bellen: Lenny Kravitz. Vanuit dat muziekcircuit ontmoette Lenny de liefde van zijn leven, actrice Lisa Bonet. De inspiratie die hij opdeed vanuit zijn relatie met Lisa resulteerde in een waanzinnige muzikale carrière. Hij werd succesvoller in de muziek dan ooit, maar de relatie hield geen stand. Die periode schreef hij uit om het vervolgens te verwerken in wat later één van zijn grootse hits zou worden. Dit is het verhaal achter ‘It Ain’t Over ’Til It’s Over’  See omnystudio.com/listener for privacy information.

Sublime Podcast: HitStory - Gladys Knight & The Pips - Midnight train to Georgia - 18-november-2021

Luister Podcast

Hoe een liedje dat zijn oorsprong kende als Midnight Plane to Houston, een enorme hit werd onder de noemer: Midnight Train To Georgia. En bij die aanpassing speelde de moeder van Whitney Houston, Cissy Houston een belangrijke rol. Vliegen is maar voor een select groepje, de trein is voor iedereen. Dit is het verhaal achter Midnight Train to Georgia van Gladys Knight & The Pips. See omnystudio.com/listener for privacy information.

Sublime Podcast: HitStory - The Temptations - Papa was a Rolling Stone - 11-november-2021

Luister Podcast

Ze hadden er weinig zin in: het nummer paste muzikaal niet zo goed bij ze, en de tekst stond ze ook niet zo aan. Maar de geïrriteerde Temptations hadden wel een wereldhit met Papa was a Rolling Stone. See omnystudio.com/listener for privacy information. See omnystudio.com/listener for privacy information.

Sublime Podcast: HitStory - Luther Vandross - Never Too Much - 04-november-2021

Luister Podcast

Jarenlang was hij achtergrondzanger voor veel grote sterren, en allemaal zeiden ze dat hij het in zich had om zelf een ster te worden. Maar dat lukte alsmaar niet. Totdat Luther Vandross nog één, ultieme poging deed. Jaap Brienen vertelt het verhaal achter "Never too much". See omnystudio.com/listener for privacy information. See omnystudio.com/listener for privacy information.

Volg ons op Instagram voor updates over onze programma's, jouw favoriete artiesten en te gekke winacties!

Volg ons hier!

Sublime Podcast: HitStory - George Benson - Give Me The Night - 28-oktober-2021

Luister Podcast

Hoe George moe maar voldaan neerstrijkt in zijn hotelkamer en dan toch nog “dat ene telefoontje krijgt.” Het verhaal achter ‘Give me The Night’ van George Benson. See omnystudio.com/listener for privacy information. See omnystudio.com/listener for privacy information.

Sublime Podcast: HitStory - Rufus & Chaka Khan - Ain't Nobody - 21-oktober-2021

Luister Podcast

Dagenlang stond ze alleen in een studio liedjes in te zingen. Met enkel een koptelefoon en metronoom. Hoe Rufus een opleving krijgt door een steengoede zangeres genaamd Yvette Marie Stevens. En hoe die steengoede zangeres tevens het einde betekent van de gehele band. Dit is het verhaal achter Ain’t Nobody van Rufus & Chaka Khan. See omnystudio.com/listener for privacy information. See omnystudio.com/listener for privacy information.

22:09 Gabrielle
dreams gabrielle
22:06 Jarrod Lawson
music and it's magical way jarrod lawson
22:01 Johnny Guitar Watson
real mother for ya (album version) johnny guitar watson
21:53 John Mayer & Leon Bridges
inside friend john mayer & leon bridges
21:49 Jamiroquai
alright jamiroquai
21:45 Loose Ends
hangin' on a string loose ends
21:42 Ray Charles
georgia on my mind ray charles
21:37 Jordan Rakei
wind parade jordan rakei
21:34 Chic
i want your love chic
21:25 Adele
cry your heart out adele