Sublime Podcasts

Luister naar al onze podcasts

Sublime neemt je mee in de muzikale wereld met podcasts van onze presentatoren over onderwerpen, die hen aan het hart gaan. Wij houden jou op de hoogte! It’s all about the music!

Luister hieronder naar al onze podcast afleveringen!

podcast2

Sublime Podcast: HitStory - Diana Ross - Upside down - 19-januari-2022

Luister Podcast

Een boze Diana Ross wilde wel eens wat anders dan anders. Ook vond ze de mix van een liedje door Nile Rodgers gemaakt helemaal niets en besloot zelf te gaan knutselen. Hoe dit liedje haar muzikale leven letterlijk op zijn kop deed zetten! Jaap vertelt je het verhaal achter 'Upside Down' van Diana Ross! See omnystudio.com/listener for privacy information.

Sublime Podcast: HitStory - Earth Wind & Fire - Boogie Wonderland - 13-januari-2022

Luister Podcast

Eind jaren 70 maakte bijna iedereen discomuziek. Songschrijfster Allee Willis zit thuis op de bank een film te kijken, die bewuste film vormt uiteindelijk de inspiratie voor een compleet nieuw discoliedje. Een liedje met twee gezichten. Jaap vertelt je erover in deze nieuwe HitStory!  See omnystudio.com/listener for privacy information.

Sublime Podcast: HitStory - Black Pumas - Colors - 06-januari-2022

Luister Podcast

Eric Burton was uit verveling het dak van het huis van zijn oom opgeklommen. Hij werd wakker en had een bijzonder uitzicht! Wat hij toen zag bracht hem op een nieuw muzikaal idee! Jaap vertelt je er alles over in deze HitStory. See omnystudio.com/listener for privacy information.

Sublime Podcast: HitStory - James Brown - Santa Claus go straight to the ghetto - 23-december-2021

Luister Podcast

Iedere kerst stonden de auto's in een lange file om het huis van James Brown te zien. Waarom dat was, vertelt Jaap Brienen je in deze HitStory. See omnystudio.com/listener for privacy information.

Volg ons op Instagram voor updates over onze programma's, jouw favoriete artiesten en te gekke winacties!

Volg ons hier!

Sublime Podcast: HitStory - Donny Hathaway - This Christmas - 16-december-2021

Luister Podcast

Nadine bedacht een kerstliedje, terwijl ze, tijdens een sneeuwstorm, kerstkaarten sorteerde bij het postbedrijf. Van Donny Hathaway had ze nog nooit gehoord, maar toch zou hij dat liedje beroemd maken. Hoe dat zo liep, vertelt Jaap je in deze aflevering van HitStory. See omnystudio.com/listener for privacy information.

Sublime Podcast: HitStory - Kool and The Gang - Jungle Boogie - 02-december-2021

Luister Podcast

Hoe een Afrikaans liedje van Manu Dibango de inspiratie vormde voor 'Jungle Boogie' van Kool and The Gang. En hoe een roadie in 'Jungle Boogie' belandde met een imitatie van Tarzan. Jaap vertelt dit knotsgekke verhaal in een nieuwe HitStory! Luister hem helemaal en ontdek de Roadie!  See omnystudio.com/listener for privacy information.

12:53
(don't) hold me down pm warson
12:50
funkin' for jamaica tom browne
12:45
heartbreak warfare john mayer
12:42
theme from shaft isaac hayes
12:38
my heart lizz wright
12:35
if you let me stay terence trent d'arby
12:28
used to love u john legend
12:24
waiting on the sun nikki yanofsky
12:21
reach out i'll be there four tops
12:17
looking for moses mamas gun