Luister naar Smooth en maak kans op een… - Klik Hier
Verduurzaming niet alleen goed maar ook nog eens heel mooi
0

Verduurzaming niet alleen goed maar ook nog eens heel mooi


MUDJeans

Dagelijks brengen we onze community in beweging met inspirerende content, mooie verhalen en spraakmakende interviews. Duurzaamheid speelt hierbij een belangrijk rol. Doing Good Feeling Good, daar geloven we in.

En dat in beweging brengen, dat doen we niet in alleen. Daarom introduceerde we in het najaar van 2019  de Sustainable Fashion Week. Samen met partner MUDJeans doken we een week lang in de wereld van Sustainable Fashion. Het doel? Laten zien dat duurzaam mode niet alleen heel goed maar ook nog eens heel mooie, lekker en comfortabel kan zijn.

Het inzicht
Katoen is één van de meest vervuilende grondstoffen ter wereld. Het enorme waterverbruik, het gebruik van pesticiden en de grote hoeveelheid grond die nodig is om katoen te verbouwen maken dat katoen slecht is voor het milieu. Maar er is hoop, want gelukkig zijn er merken als MUDJeans die met een Sustainable productielijn de fashion industrie in beweging brengen.

MUDJeans is misschien wel één van de coolste jeans merken van dit moment. Met broeken die voor meer dan 70% uit gerecycled katoen bestaat laat MUDJeans zien dat duurzaam en mooi hand in hand gaan.

Distributie plan
Samen met MUDJeans ontwikkelde we een distributie strategie waarin het verspreiden van inspirerende content centraal stond.

Distributiemiddelen:

  • Social Advertising
  • Win actie op social media
  • Infomercials op radio (Sublime).
  • Streamingsdiensten zoals Spotify, Juke en Deerzer
  • Advertorials op Sublime.nl
  • Live interview op Sublime

Artikelen op Sublime
Tijdens de Sustainable Fashion week schreven we dagelijks inspirerende artikelen over de wereld van Sustainable Fashion.

Partner MUDJeans mocht hierin natuurlijk niet ontbreken. Daarom schreven we in samenwerking met MUDJeans diverse artikelen en organiseerde we een win actie waarbij luisteraars kans maakte op een gloednieuw MUDJeans broek.

Podcast Sublime
Luisteraars die geïnteresseerd waren in de wereld van Sustainable Fashion wilde we natuurlijk graag meer vertellen over dit onderwerp. Daarom produceerde we een podcast waarin Sublime DJ Francis Broekhuijzen in gesprek ging met mede oprichter Dion Vijgeboom over de missie van MUDJeans, de drang om de mode industrie te veranderen en de wereld van Sustainable Fashion.

Interview op Sublime
Maar dat is nog niet alles want ook live in de uitzending gingen we in gesprek met mede oprichter Dion Vijgeboom. Zo spraken Sublime DJ Sander en Dion over de liefde voor Fashion en de band die Dion heeft met zijn spijkerbroek.


admin

SUBLIME redactie

Redacteur
bij Sublime

cta-banner

Download onze app zodat je overal kunt genieten van de beste muziek

Download de App
05:05 Prince
musicology prince
05:01 Stretch
why did you do it? stretch
04:55 Herbie Hancock ft. Sting
sistermoon herbie hancock ft. sting
04:51 Fun Lovin' Criminals
love unlimited fun lovin' criminals
04:49 John Legend
i do john legend
04:44 Al Green
here i am baby (come and take me) al green
04:41 Mary Mary
shackles mary mary
04:37 Jamie Cullum
i get a kick out of you jamie cullum
04:33 2Pac
do for love 2pac
04:29 Robert Finley
souled out on you robert finley