Maak kans op een boxspring! - Klik Hier
Verduurzaming niet alleen goed maar ook nog eens heel mooi
0

Verduurzaming niet alleen goed maar ook nog eens heel mooi


MUDJeans

Dagelijks brengen we onze community in beweging met inspirerende content, mooie verhalen en spraakmakende interviews. Duurzaamheid speelt hierbij een belangrijk rol. Doing Good Feeling Good, daar geloven we in.

En dat in beweging brengen, dat doen we niet in alleen. Daarom introduceerde we in het najaar van 2019  de Sustainable Fashion Week. Samen met partner MUDJeans doken we een week lang in de wereld van Sustainable Fashion. Het doel? Laten zien dat duurzaam mode niet alleen heel goed maar ook nog eens heel mooie, lekker en comfortabel kan zijn.

Het inzicht
Katoen is één van de meest vervuilende grondstoffen ter wereld. Het enorme waterverbruik, het gebruik van pesticiden en de grote hoeveelheid grond die nodig is om katoen te verbouwen maken dat katoen slecht is voor het milieu. Maar er is hoop, want gelukkig zijn er merken als MUDJeans die met een Sustainable productielijn de fashion industrie in beweging brengen.

MUDJeans is misschien wel één van de coolste jeans merken van dit moment. Met broeken die voor meer dan 70% uit gerecycled katoen bestaat laat MUDJeans zien dat duurzaam en mooi hand in hand gaan.

Distributie plan
Samen met MUDJeans ontwikkelde we een distributie strategie waarin het verspreiden van inspirerende content centraal stond.

Distributiemiddelen:

  • Social Advertising
  • Win actie op social media
  • Infomercials op radio (Sublime).
  • Streamingsdiensten zoals Spotify, Juke en Deerzer
  • Advertorials op Sublime.nl
  • Live interview op Sublime

Artikelen op Sublime
Tijdens de Sustainable Fashion week schreven we dagelijks inspirerende artikelen over de wereld van Sustainable Fashion.

Partner MUDJeans mocht hierin natuurlijk niet ontbreken. Daarom schreven we in samenwerking met MUDJeans diverse artikelen en organiseerde we een win actie waarbij luisteraars kans maakte op een gloednieuw MUDJeans broek.

Podcast Sublime
Luisteraars die geïnteresseerd waren in de wereld van Sustainable Fashion wilde we natuurlijk graag meer vertellen over dit onderwerp. Daarom produceerde we een podcast waarin Sublime DJ Francis Broekhuijzen in gesprek ging met mede oprichter Dion Vijgeboom over de missie van MUDJeans, de drang om de mode industrie te veranderen en de wereld van Sustainable Fashion.

Interview op Sublime
Maar dat is nog niet alles want ook live in de uitzending gingen we in gesprek met mede oprichter Dion Vijgeboom. Zo spraken Sublime DJ Sander en Dion over de liefde voor Fashion en de band die Dion heeft met zijn spijkerbroek.


admin

SUBLIME redactie

Redacteur
bij Sublime

cta-banner

Download onze app zodat je overal kunt genieten van de beste muziek

Download de App
18:53 Leon Bridges
if it feels good (then it must be) leon bridges
18:49 Aretha Franklin
who's zooming who aretha franklin
18:45 Sharon Jones & The Dap Kings
how long do i have to wait for you sharon jones & the dap kings
18:41 Tony Scott
love let love tony scott
18:38 PM Dawn
set adrift on memory bliss pm dawn
18:33 Mariah Carey
emotions mariah carey
18:23 Michael Kiwanuka & Tom Misch
money michael kiwanuka & tom misch
18:19 Terence Trent D'arby
dance little sister terence trent d'arby
18:16 Jackie Wilson
higher and higher jackie wilson
18:12 Carl Anderson
buttercup carl anderson