Primeur nieuwe single Wouter Hamel op Sublime FM

Op vrijdag 8 december verschijnt de nieuwe EP ‘Wiser Now’ van Wouter Hamel. Drie schitterende nieuwe songs, waarvan Wouter er twee schreef met zijn muzikale zielsverwant Benny Sings tijdens de opnamen van zijn meest recente studioalbum ‘Amaury’. De eerste single ‘Can’t Do Without It’ komt aanstaande vrijdag uit, maar je hoort hem vandaag rond 16.30 uur al op Sublime FM!

De songs op ‘Wiser Now’ hebben een heel ander geluid dan die op ‘Amaury’, het album dat Hamel op 4 augustus jongstleden uitbracht. De samenwerking met Benny Sings, waarmee Wouter eerder al drie albums maakte, maakt ‘Wiser Now’ tot een typische Wouter Hamel EP vol schitterende jazzy liedjes.

“Ik nam mijn laatste album ‘Amaury ‘op met Andy Platts van Young Gun Silver Fox”, licht Wouter toe. “Tijdens het maken van het album met Andy werkte ik ook aan liedjes met mijn oude compaan Benny Sings, met wie ik al drie albums heb gemaakt. Deze liedjes met Benny Sings zijn zonde om te laten liggen en nu is het goede moment om ze als EP uit te brengen.”

Één reactie op “Primeur nieuwe single Wouter Hamel op Sublime FM

  1. Rosita Sahuleka...

    Excellent…nieuwe primeur van Wouter Hamel …great jazzy sound 🎶🎵🎼 …
    Alle music greetz,
    Rosita Sahuleka

Bericht achterlaten