Radio

Programma's en programmering

Sublime draait elke dag de beste Funk, Soul & Jazz. Van de frisse, energieke muziek in de ochtendshow tot de lekkerste dansbare sound in Funky Friday.

Hieronder een overzicht van alle programma’s, die wij jou te bieden hebben.

Programma’s

De Sublime Non-stop Werkdag

Angelique Houtveen

Tussen al onze gepresenteerde programma’s door krijg je ook iedere werkdag, zes uur lang non-stop, de heerlijkste funk, soul en jazz voorgeschoteld. Fijne flows en tracks om op te zetten tijdens het werk, sporten of relaxen. Stem elke maandag tot en met vrijdag vanaf 10 uur in de ochtend af op Sublime. Let’s Get It On!

Ma-vrij tussen 10:00 en 16:00

Angelique’s Afternoon

Angelique Houtveen

In de middagshow creëert Angelique samen met jou een fijne plek waar je helemaal thuis mag komen. Hier kun je relaxen onder het genot van muziek die dicht bij haar hart ligt en jou met een fijn gevoel de avond instuurt. Een feest van herkenning met ruimte voor nieuw talent en heerlijke classics.

Ma-do tussen 16:00 en 19:00

De Sublime Ochtendshow

Jaap Brienen

Elke ochtend word je wakker met Jaap Brienen in De Sublime Ochtendshow. Jaap zal jou aan de hand van de fijnste muziek, achtergrondverhalen, actualiteit en met interessante ochtendgasten heerlijk aan de dag laten beginnen. 

Ma-vrij tussen 07:00 en 10:00

The Sublime Experience

Francis Broekhuijsen

Een nieuwe muzikale ervaring wacht op jou in de avond, The Sublime Experience met Francis Broekhuijsen. Francis zal een frisse en verrassende muziekmix presenteren. Van B-kantjes, fijne herkenbare hits tot aan pareltjes, die je nergens anders eerder hebt gehoord.  

Ma-do tussen 19:00 en 21:00

Funky Friday

Francis Broekhuijsen

Elke vrijdagmiddag is het Francis’ Funky Friday en luidt Francis Broekhuijsen het weekend in met de lekkerste funk, soul, r&b en disco platen. De energie van Francis met dansbare muziek is een funky cocktail, waarbij je moeilijk stil kan blijven zitten.  

Vrijdag tussen 16:00 en 19:00

The Sublime WeekendMix

Turne Edwards

Music to feed your soul and get your weekend started right! Dat zal Turne Edwards in The Sublime WeekendMix elke vrijdagavond voor je fixen. Non-stop gaat hij de beste hiphop, soul, r&b en funkmuziek aan elkaar mixen. 

Vrijdag tussen 21:00 en 00:00

The Groove

Rob Manga

Elke zaterdagavond kan je lekker genieten van de nieuwe radioshow The Groove met Rob Manga. Rob gaat je non-stop trakteren op de beste soul, funk, disco, r&b en hiphop in de mix! Get your groove on, because it’s about to get down! 

Zaterdag tussen 21:00 en 00:00

Candy’s World

Candy Dulfer

Candy’s World de ontdekkingsreis met Candy Dulfer op de zondagavond. Candy zal haar persoonlijke smaak en ervaringen delen. Zo gaat zij, jou, als luisteraar een kijkje geven in haar keuken en verrassen met andere muzikale invalshoeken en gasten.  Maar bovenal worden het twee lekkere funky en soulvolle uren. 

Zondag tussen 19:00 en 21:00

Deep Jazz

Hans Mantel

Zondagavond is jazzavond en Hans Mantel neemt je mee met de beste jazzplaten en mooie verhalen uit heden en verleden.  Hans zal zijn passie voor jazz met je delen en prachtige anekdotes uit zijn eigen rijke jazzcarrière vertellen. He got that Jazz!

Zondag tussen 21:00 en 22:00

Dutch Jazz

Bart Wirtz en Rolf Delfos

De saxofonisten Bart Wirtz en Rolf Delfos sluiten de zondagavond af op Sublime met jazzmuziek, die van Nederlandse bodem komt.  Zij laten zien hoe rijk jazz wordt vertegenwoordigd en wat er allemaal in de Jazzscene gebeurt in Nederland. 

Zondag tussen 22:00 en 23:00

Nieuws van de Vooruitgang

Susan de Vries

Iedere werkdag op het half uur brengt de redactie het laatste nieuws uit de wereld in het Nieuws van de Vooruitgang. Positieve, inspirerende berichten over duurzaamheid, innovatie, klimaat, de circulaire economie en maatschappelijke ontwikkelingen komen allemaal voorbij. Duur: 1.50 minuut.

Iedere werkdag vanaf 10:30

Download onze
app zodat je overal
kunt genieten van
de beste muziek

10:54 Commodores
brick house commodores
10:50 Lalah Hathaway & Robert Glasper
show me your soul lalah hathaway & robert glasper
10:47 Otis Redding
fa-fa-fa-fa fa (sad song) otis redding
10:43 Lenny Kravitz
i belong to you lenny kravitz
10:39 Belleruche
anything you want (not that) belleruche
10:36 Stevie Wonder
isn't she lovely stevie wonder
10:26 Omar
there's nothing like this omar
10:22 Gabin ft. Dee Dee Bridgewater
into my soul gabin ft. dee dee bridgewater
10:17 Robin Thicke
hola robin thicke
10:13 Earth Wind & Fire
let's groove earth wind & fire