Luister naar Smooth en maak kans op een… - Klik Hier
Roadtrippen met je 85-jarige oma
19

Roadtrippen met je 85-jarige oma

Toen de Amerikaanse oma Joy aan haar kleinzoon bekende dat ze nog nooit de oceaan of de bergen had gezien, besloot hij haar mee te nemen op de roadtrip van haar leven. Inmiddels hebben ze samen meer dan 40.000 kilometer afgelegd.

 

De Amerikaanse Brad Ryan zat na zijn opleiding tot dierenarts tegen een burn out aan. Hij hoopte bij te komen bij zijn familie in zijn geboortedorp in Ohio. Toen hij aan zijn oma Joy vertelde over zijn reizen, bekende ze hem dat ze nog nooit de oceaan of de bergen had gezien. Dat gaf direct een ander perspectief op zijn eigen problemen. Hij vroeg of zijn oma met hem mee op reis wilde naar de Smoky Mountains in de Verenigde Staten. Oma Joy zei direct ‘ja!’. Dat was in 2015.

De roadtrip beviel van beide kanten zo goed dat ze er een gewoonte van maakten. Inmiddels hebben de twee samen al 29 nationale parken bezocht.

 

 

Oma Joy vindt het geweldig om met haar kleinzoon op avontuur te gaan. En Brad kan een hoop van haar leren, vertelt ‘ie aan de lokale zender WJLA. Hij ziet hoe dankbaar zijn oma is voor elke dag, en dat inspireert hem.

 

Brad houdt hun avonturen bij op Instagram en Facebook en hoopt dat de foto’s en video’s andere jongeren aanzet om meer tijd door te brengen met ouderen. Volgens Brad ben je nooit te cool om tijd door te brengen met je opa en oma.


cta-banner

Download onze app zodat je overal kunt genieten van de beste muziek

Download de App
23:46 Harry Connick jr.
i've got a great idea harry connick jr.
23:42 Jason Mraz
butterfly jason mraz
23:38 Jessie Ware
remember where you are jessie ware
23:34 Lou Rawls
lady love lou rawls
23:31 Gotan Project
diferente (radio edit) gotan project
23:27 Simply Red
something got me started simply red
23:22 DJ Cam Quartet
new york new york dj cam quartet
23:18 Earth Wind & Fire
can't hide love earth wind & fire
23:14 Sabrina Starke
learn to love sabrina starke
23:11 Gnarls Barkley
crazy gnarls barkley