Maak kans op een boxspring! - Klik Hier
Nieuw album Robbie Williams
19

Nieuw album Robbie Williams

De fans van Robbie Williams kunnen hun geluk niet op. De zanger brengt namelijk dit jaar nog een nieuw album uit. Het kerstalbum bevat samenwerkingen met onder andere Jamie Cullum.

Het kerstalbum, dat alweer de zangers dertiende studioalbum zal worden, verschijnt op 22 november. De plaat wordt een dubbelalbum met de twee kanten: ‘Christmas Past’ en ‘Christmas Future’.

Zoals verwacht bevat ‘Christmas Past’ alleen klassiekers als ‘Santa Baby’, ‘Let It Snow, Let It Snow, Let It Snow’ en ‘Merry Xmas Everybody’. Dat nummer zingt hij samen met één van Sublimes favorieten: Jamie Cullum.

Het tweede gedeelte van de plaat, ‘Christmas Future’, zal alleen nieuwe nummers bevatten. Zo staat er onder andere een samenwerking met Bryan Adams op genaamd: ‘Christmas (Baby Please Come Home)’. Ook verschijnt Rod Stewart op het ‘Future’ gedeelte van de plaat. Verder covert Williams ook nog het nummer ‘It’s A Wonderful Life’. Dit doet hij in samenwerking met Poppa Pete.

Voor de supergrote fans heeft de zanger nog een extra verassing. Wanneer je de deluxe versie van het album koopt, krijg je naast de 24 nummers ook nog eens 4 bonusnummers.

Bekijk hier de aankondiging van Robbie’s kerstalbum:

 

 


cta-banner

Download onze app zodat je overal kunt genieten van de beste muziek

Download de App
13:47 Candy Dulfer
how it's done candy dulfer
13:44 Jamiroquai
alright jamiroquai
13:40 Esperanza Spalding
black gold esperanza spalding
13:36 Lionel Richie
all night long lionel richie
13:28 EDC
samba in solitude edc
13:24 Jackson Five
i'll be there jackson five
13:21 Fun Lovin' Criminals
love unlimited fun lovin' criminals
13:18 Nona
forever yours nona
13:14 The Real Thing
can you feel the force the real thing
13:08 Jose James
park bench people jose james