Al 20.000 inschrijvingen voor het duurzame Zekergroen Energiecollectief

Natuur & Milieu en de Consumentenbond hebben de handen ineen geslagen om Nederland groener te maken. Met het Zekergroen Energiecollectief bieden ze consumenten de kans om over te stappen op echt groene energie. Al 20.000 mensen hebben zich ingeschreven.

Overal in Nederland zijn mensen groen bezig. Logisch, want groen doen voelt goed en het geeft energie. Voor al deze mensen is er nu het Zekergroen Energiecollectief, een initiatief van Consumentenbond en Natuur & Milieu. Daarmee bieden ze de zekerheid dat de energieleverancier echt duurzaam is en echt groene stroom levert, opgewekt in Nederland.*

En omdat ze die samen inkopen, maken ze meer impact en mag jij rekenen op een prima deal. Dus ga lekker groen aan de slag en doe mee. Al 20.000 inschrijvers gingen jou voor. Op naar de 25.000, want hoe meer mensen meedoen, hoe groter de impact.

Help het Zekergroen Energiecollectief aan 25.000 inschrijvers

De duurzame energieleveranciers zijn inmiddels geselecteerd. De initiatiefnemers zijn heel blij met het resultaat en rekenen de aanbiedingen graag voor je door in een persoonlijk aanbod. Om je een indruk te geven; de gemiddelde besparing voor 3 jaar ligt – afhankelijk van je situatie – rond de €900, ofwel zo’n €300 per jaar. Serieuze bespaarbedragen dus, en dat met écht groene stroom.

Ben je ook zo benieuwd hoeveel dit collectief jou kan opleveren? Doe dan mee en ontvang uiterlijk 16 juni een vrijblijvend aanbod. Al zo’n 20.000 inschrijvers gingen je voor. Op naar de 25.000, samen maken we Nederland groener.

Dit zijn de voordelen:

1. Echt duurzame energieleverancier

Wil je overstappen op groene energie? Dan is het soms lastig om een echt duurzame leverancier te vinden. Een leverancier die geen onderdeel uitmaakt van een overkoepelend bedrijf dat bijvoorbeeld ook kolencentrales gebruikt. Een leverancier die niet alleen groene stroom aanbiedt, maar die ook verder werkt aan duurzaamheid. Bijvoorbeeld door zelf te investeren in hernieuwbare energie. Welke leveranciers het groenste zijn in Nederland wordt elk jaar onderzocht. Onder andere door Natuur & Milieu en de Consumentenbond. Voor ons Zekergroen Energiecollectief mogen alleen leveranciers een aanbod doen die in dit onderzoek een 8,5 of hoger scoren.

2. Samen meer impact

Elk huishouden dat overstapt op echt groene energie telt. Maar als we met meer mensen tegelijk overstapen, maken we meer impact. Omdat we dan met zijn allen direct minder CO2 uitstoten. En omdat de leverancier financiële ruimte krijgt om te investeren in het opwekken van duurzame energie. Zo werken we als samenleving aan de energietransitie. Samen maken we Nederland groener.

3. Gunstige tarieven

Duurzame energie geeft natuurlijk een goed gevoel. Maar je wil ook niet te veel betalen. Doordat we samen inkopen zijn de tarieven van het Zekergroen Energiecollectief gunstig. Zeker nu de energieprijzen historisch laag zijn. Je sluit een contract af voor 3 jaar dus blijf je lekker lang profiteren van deze tarieven.

Lees meer over het Zekergroen Energiecollectief in de Consumentengids van mei.

*De deelnemende leveranciers scoren minimaal een 8,5 in het Onderzoek Duurzaamheid Nederlandse Stroomleveranciers 2019.

Dit is een gesponsord artikel dat tot stand is gekomen met onze partners Consumentenbond & Natuur & Milieu.

Bericht achterlaten