Sander de Heer gaat ’21 dagen niet klagen challenge’ aan

De dag begon bij Sublime wel heel positief. In het kader van de ‘Dag van de Positiviteit’ was Kevin Weijers vanochtend te gast bij Sublime Sunrise, de ochtendshow met Sander de Heer. Hij daagde Sander uit om de ’21 dagen niet klagen challenge’ aan te gaan. Hoe dat vanochtend allemaal ging zie je hieronder.

Hoe werkt de challenge eigenlijk en wat doet het met je? 
Sander gaat proberen 21 dagen niet te klagen, niet te roddelen, niet te zeuren en niet te vloeken. Doet hij dit wel, dan moet hij zijn speciale witte armbandje van pols wisselen en begint de challenge weer opnieuw.

“Het is heel confronterend, je gaat merken waar je zelf tegenaan loopt en hoe je je energie beter kunt gebruiken om een situatie op een goede manier te beïnvloeden dan om er over te klagen. Aldus Kevin Weijers. Weijers organiseert inspiratiesessies bij bedrijven en geeft lezingen over positiviteit.

Sublime besteedt veel aandacht aan positiviteit, bijvoorbeeld met het Nieuws van de Vooruitgang wat iedere werkdag te horen is. Vandaag op de nationale ‘Dag van de Positiviteit’ dagen we iedereen uit om iets extra’s te doen. Doe mee met een positieve intentie, een vriendelijke daad en dankbaarheid.

Bericht achterlaten