Lockdowntip: Kom in het Guinness Book of Records… - Klik Hier
Van de slacht geredde dieren krijgen gezicht
20

Van de slacht geredde dieren krijgen gezicht

Varkens, kippen, schapen en een stier, op De Nobele Hoeve is ieder dier een individu. ‘Ik wil laten zien: het ene dier eten we en van het andere dier houden we. Maar je kunt ook heel erg van een stier houden, en van een varken.’

‘Mensen plaatsen zich vaak boven een dier. We kunnen ze gebruiken voor vlees, leer en wol, zo kijkt de maatschappij er tegenaan. Ik zie het anders. Ik denk dat wij Earth Keepers zijn. Dat we voor ze moeten zorgen, dat we met ze samen kunnen leven, van ze kunnen leren.’

Kijk hier het hele interview van BrightVibes met oprichter Margarit Gerrits: 

Doing Donderdag met SUBLIME & BrightVibes

Iedere donderdag werken SUBLIME en BrightVibes samen om bijzondere doeners en denkers een zo groot mogelijk podium te geven. In onze samenleving staan we samen voor kleine en grote uitdagingen. Denk aan klimaatverandering, toenemende ongelijkheid of eenzaamheid. Inspirerende doeners en denkers werken aan aansprekende initiatieven en laten daarmee zien dat vooruitgang mogelijk is en dat iedereen daar aan kan beginnen en/of bijdragen.

In de ochtendshow van Francis Broekhuijsen komt Michiel de Gooijer, oprichter van BrightVibes, langs om te vertellen wie hij deze week in de spotlight wil zetten. In Nieuws van de Vooruitgang op SUBLIME hoor je meer over het initiatief. Op de website van SUBLIME kun je het volledige video-interview van BrightVibes bekijken.

Helden gezocht

Ben of ken jij iemand die zich inzet voor een betere wereld? Bijvoorbeeld iemand met een bijzonder initiatief of een mooi verhaal? Of wil je als bedrijf één van onze thema’s omarmen? Neem dan contact op met nieuws@sublime.nl. Wij bieden je graag een podium!


cta-banner

Download onze app zodat je overal kunt genieten van de beste muziek

Download de App
22:08 Caro Emerald
riviera life (acoustic) caro emerald
22:05 Mario Biondi & James Taylor
deep space mario biondi & james taylor
22:02 Prince
raspberry beret prince
21:53 Change
a lover's holiday change
21:49 Gregory Porter
everything you touch is gold gregory porter
21:44 Mac Miller & Anderson. Paak
dang! mac miller & anderson. paak
21:41 BB King
ain't nobody home bb king
21:36 Cannonball Adderly Quintet
mercy , mercy, mercy cannonball adderly quintet
21:31 Black Eyed Peas
where is the love black eyed peas
21:24 Quantic
don't joke with a hungry man.w quantic