Luister naar Smooth en maak kans op een… - Klik Hier
Van de slacht geredde dieren krijgen gezicht
20

Van de slacht geredde dieren krijgen gezicht

Varkens, kippen, schapen en een stier, op De Nobele Hoeve is ieder dier een individu. ‘Ik wil laten zien: het ene dier eten we en van het andere dier houden we. Maar je kunt ook heel erg van een stier houden, en van een varken.’

‘Mensen plaatsen zich vaak boven een dier. We kunnen ze gebruiken voor vlees, leer en wol, zo kijkt de maatschappij er tegenaan. Ik zie het anders. Ik denk dat wij Earth Keepers zijn. Dat we voor ze moeten zorgen, dat we met ze samen kunnen leven, van ze kunnen leren.’

Kijk hier het hele interview van BrightVibes met oprichter Margarit Gerrits: 

Doing Donderdag met SUBLIME & BrightVibes

Iedere donderdag werken SUBLIME en BrightVibes samen om bijzondere doeners en denkers een zo groot mogelijk podium te geven. In onze samenleving staan we samen voor kleine en grote uitdagingen. Denk aan klimaatverandering, toenemende ongelijkheid of eenzaamheid. Inspirerende doeners en denkers werken aan aansprekende initiatieven en laten daarmee zien dat vooruitgang mogelijk is en dat iedereen daar aan kan beginnen en/of bijdragen.

In de ochtendshow van Francis Broekhuijsen komt Michiel de Gooijer, oprichter van BrightVibes, langs om te vertellen wie hij deze week in de spotlight wil zetten. In Nieuws van de Vooruitgang op SUBLIME hoor je meer over het initiatief. Op de website van SUBLIME kun je het volledige video-interview van BrightVibes bekijken.

Helden gezocht

Ben of ken jij iemand die zich inzet voor een betere wereld? Bijvoorbeeld iemand met een bijzonder initiatief of een mooi verhaal? Of wil je als bedrijf één van onze thema’s omarmen? Neem dan contact op met nieuws@sublime.nl. Wij bieden je graag een podium!


cta-banner

Download onze app zodat je overal kunt genieten van de beste muziek

Download de App
07:01 John Legend
p.d.a. (we just don't care) john legend
06:52 Raydio
jack and jill (single) raydio
06:49 Molly Johnson
tonight molly johnson
06:45 Bill Withers
harlem bill withers
06:42 Shola Ama
you might need somebody shola ama
06:38 Jamie Cullum
everlasting love jamie cullum
06:34 Young Gun Silver Fox
kingston boogie young gun silver fox
06:30 Deniece Williams
it's your conscience deniece williams
06:22 Justin Timberlake
take back the night justin timberlake
06:17 Maysa
can we change the world? maysa