Van de slacht geredde dieren krijgen gezicht
20

Van de slacht geredde dieren krijgen gezicht

Varkens, kippen, schapen en een stier, op De Nobele Hoeve is ieder dier een individu. ‘Ik wil laten zien: het ene dier eten we en van het andere dier houden we. Maar je kunt ook heel erg van een stier houden, en van een varken.’

‘Mensen plaatsen zich vaak boven een dier. We kunnen ze gebruiken voor vlees, leer en wol, zo kijkt de maatschappij er tegenaan. Ik zie het anders. Ik denk dat wij Earth Keepers zijn. Dat we voor ze moeten zorgen, dat we met ze samen kunnen leven, van ze kunnen leren.’

Kijk hier het hele interview van BrightVibes met oprichter Margarit Gerrits: 

Please accept preferences, statistics, marketing cookies to watch this video.

Doing Donderdag met SUBLIME & BrightVibes

Iedere donderdag werken SUBLIME en BrightVibes samen om bijzondere doeners en denkers een zo groot mogelijk podium te geven. In onze samenleving staan we samen voor kleine en grote uitdagingen. Denk aan klimaatverandering, toenemende ongelijkheid of eenzaamheid. Inspirerende doeners en denkers werken aan aansprekende initiatieven en laten daarmee zien dat vooruitgang mogelijk is en dat iedereen daar aan kan beginnen en/of bijdragen.

In de ochtendshow van Francis Broekhuijsen komt Michiel de Gooijer, oprichter van BrightVibes, langs om te vertellen wie hij deze week in de spotlight wil zetten. In Nieuws van de Vooruitgang op SUBLIME hoor je meer over het initiatief. Op de website van SUBLIME kun je het volledige video-interview van BrightVibes bekijken.

Helden gezocht

Ben of ken jij iemand die zich inzet voor een betere wereld? Bijvoorbeeld iemand met een bijzonder initiatief of een mooi verhaal? Of wil je als bedrijf één van onze thema’s omarmen? Neem dan contact op met nieuws@sublime.nl. Wij bieden je graag een podium!


cta-banner

Download onze app zodat je overal kunt genieten van de beste muziek

Download de App
15:54 Ramsey Lewis
the in crowd ramsey lewis
15:51 Jack Johnson
sitting, waiting, wishing jack johnson
15:48 Aaron Taylor & Skinshape
be my muse (gold edit) aaron taylor & skinshape
15:45 Stevie Wonder
for once in my life stevie wonder
15:41 Seal
love for sale seal
15:37 Black Eyed Peas
where is the love black eyed peas
15:33 Rose Royce
is it love you're after (12 version) rose royce
15:24 RH Factor
forget regret rh factor
15:21 Des'ree
feel so high des'ree
15:17 Bill Withers
harlem bill withers