Stage Productiemedewerker/ Producer radio bij Sublime

Sublime is op zoek naar een stagiair voor de functie productiemedewerker of producer voor de radio. Denk jij dat je dit kan en lijkt het je leuk om bij ons te werken? Lees dan snel verder. 

In de wereld van soul, funk & jazz combineert Sublime te gekke muziek met een andere kijk op de wereld. Positief, constructief en bovenal creatief zijn wij de zender waar lifestyle & inhoudelijke content elkaar raken. 

De afdeling radioproductie zorgt ervoor dat alles achter de schermen op rolletjes loopt. We regelen alles voor diverse programma’s, projecten en campagnes, voornamelijk voor radio & online. Zowel inhoudelijk als organisatorisch. Ben jij de spin in het web, stressbestendig en beschik je over het juiste overzicht om tijdens drukke periodes de rust te bewaren? Heb je passie voor muziek en leer je graag alles over het produceren van content die verbindt? Dan zijn we opzoek naar jou! 

Voor deze toffe stage zoeken wij studenten met minimaal MBO niveau 4-opleiding. Bij deze doorlopende stageperiode vragen wij een beschikbaarheid van minimaal 3 tot maximaal 7 maanden. Startdatum altijd in overleg. Bezit van een rijbewijs is een pré, maar niet noodzakelijk. De locatie van ons kantoor kent een goede verbinding met het openbaar vervoer.

Vereisten opleiding: 

  • Journalistiek
  • Marketing / Communicatie
  • Media & Entertainment management (min. MBO Niveau 4)

Wat vragen we
Je kunt zelfstandig werken en neemt graag het voortouw in projecten. Je wacht niet af tot het werk naar jou toe komt, maar je creëert je eigen baan. Je werkt nauwkeurig, kunt goed met mensen omgaan en organiseren is jouw sterkste kant. Ervaring en kennis van audio- en videobewerking is mooi meegenomen. Je taken:

  • Contact met gasten in radio-programma’s
  • Productie op locatie bij radio-programma’s
  • Ondersteuning van diverse programma’s en projecten
  • Meedenken over inhoud van programma’s
  • Voorbereiden en monteren van items, podcast & rubrieken

De opdracht kan uitgebreid worden als afstudeeropdracht door er een onderzoek of evenement aan te koppelen.

Wij bieden je een interessante en afwisselende stageplek waar je in 3-7 maanden veel ervaring kunt opdoen. Je leert organiseren en meedenken over radio, events en online. Je krijgt veel ruimte voor zelfontplooiing en ontwikkeling. Je werkt samen met een groep collega’s binnen een hechte redactie waarin veel ruimte ligt om verantwoordelijkheid te krijgen. Wij bieden een marktconforme stagevergoeding.

Heb je belangstelling voor deze stageplaats, stuur dan je motivatie met CV naar info@sublime.nl

We zien je aanvraag graag tegemoet!

Bericht achterlaten