Steffen Morrison brengt nieuwe single uit

Steffen Morrison heeft een nieuwe single uitgebracht: ‘Movin’ On’. Het nummer is afkomstig van het gelijknamige album dat onlangs is verschenen. De single is met zijn uptempo drums, stuwende blazers en hoopvolle lyrics de perfecte festivalsong.

Vallen en jezelf oppakken, doorgaan, weer vallen en opstaan om het vervolgens nog een keer te proberen, dat is waar Movin’ On over gaat. “Toen ik met Movin’ On aan de slag ging was ik erg geïnspireerd door Curtis Mayfield’s ‘People Get Ready’, vanwege de hoopvolle boodschap en vibe. Ik denk dat veel mensen kunnen relativeren met het liedje.” vertelt Steffen Morrison over het ontstaan van zijn nieuwe single. De afgelopen maanden bleek het nummer op de Nederlandse festivalweides al snel een publieksfavoriet te zijn. Hierdoor was het voor Steffen en zijn band meteen duidelijk dat ‘Movin’ On’ de opvolger van de vorige single ‘Takin’ Me Higher’ moest worden. 

De eerste helft van 2018 stond voor de soulzanger in het teken van zijn Movin’ On Tour, met onder meer een uitverkochte release in Paradiso als hoogtepunt. Intussen is voor Steffen het festivalseizoen weer in volle gang en is hij met zijn Band of Brothers veelvuldig te zien. 

Tourdata:
14/07: Bakkum Vertelt, Castricum aan Zee 
15/07: Big Rivers Festival, Dordrecht 
20/07: Young Art Festival, Beverwijk 
27/07: Totaalfestival, Bladel
28/07: Ajuma Summer Festival, Zandvoort 
04/08: Festival Boulevard, Den Bosch 
26/08: Zomerterras, Vlaardingen 
26/08: Strawberry Fields, Dedemsvaart 
01/09: Soullive Festival, Den Bosch 
22/09: Stadsgehoorzaal, Vlaardingen 
20/12: Sint Jan, Gouda (St. Jan Black Gospel Night Jubileum Editie)
21/12: Sint Jan, Gouda (St. Jan Black Gospel Night Jubileum Editie)
22/12: Sint Jan, Gouda (St. Jan Black Gospel Night Jubileum Editie)

Bericht achterlaten