Stem op je favoriete Prince nummer en win!

Komend weekend is het Prince Weekend op Sublime! Twee jaar na zijn overlijden, vieren we zijn muziek. We draaien veel Prince, maar ook andere artiesten met wie hij samenwerkte. Wat is jouw favoriete Prince nummer?

Laat het ons hieronder weten en maak kans op tickets voor het finaleweekend van Sublime Presents: The Prince Tribute Band, The New Power Generation in Paradiso óf op een exclusief exemplaar van ‘1999‘ op vinyl! 

De muzikanten van The Prince Tribute Band zijn stomend, funky en van een ongelofelijk hoog muzikaal niveau. Ze zijn het hele land door gegaan om de hits en minder bekende nummers van Prince ten gehore te brengen, en sluiten af in Hilversum (20 april), Drachten (21 april) en Schiedam (22 april). Zeker zijn van een kaartje? Kijk dan snel hier.

De ‘1999’ LP wordt speciaal voor Record Store Day (21 april) opnieuw uitgebracht. Deze LP is 35 jaar onbeschikbaar geweest, nadat hij 1983 voor het eerst werd uitgegeven. De LP bevat de hits ‘1999’, ‘Little Red Corvette’, ‘Delirious’ en ‘Let’s Pretend We’re Married’.

[de winnaars hebben bericht ontvangen]

13 reacties op “Stem op je favoriete Prince nummer en win!

 1. Redouane

  Prince, een absolute genius die leefde vooruit in zijn tijd. Een publiekslieveling en een man die met hart en ziel zijn creativiteit en als manager inzette.
  Mijn favoriete Prince track is Purple Rain, uitgevoerd op een benefietconcert in Minneapolis op 3 augustus 1983. Hele ontroerende plaat en bezorgd me 36 jaar later nog steeds kippenvel. Een absolute meesterwerk.

 2. Carlijn

  Hoi! Dank voor je berichtje.
  Deze winactie is helaas van vorig jaar, dus deelnemen kan niet meer. Goed om te horen dat je fan bent, wij ook!
  Veel luisterplezier! Groet, Carlijn – Sublime.

 3. Anoniem

  lPrince……..mijn idool
  Heb alle officiele albums EN flink wat bootlegs,foto-boeken,kaartjes erc.
  Mjn favoriet is “joy in repetition” in een live uitvoering (liefst die van “one night aline…..live/the afterparty.
  Word sowiso blij van Prince,ondanks het verlies van al het moois dat nog zou komen.Op high heels spagaats blijven maken als je 60 bent…..dom,zonde en teleurgesteld dat t TOCH drugs-gerelateerd is; pijnstillers
  Net als Michael Jackson

 4. Natasja Dolleman

  Vele nummers maar als ik moet kiezen Sometimes it snows in april. Helaas pas echt bekend geworden na het overlijden van Prince. Voor mij echt een tranentrekker. Bij het horen van dit nummer stromen de tranen over mijn wangen. De vertolking van the Prince Tribute Band en m.n. Jessy Hay is zo ontzettend mooi dat zij het ook voor elkaar krijgen bij mij.

 5. TP Vlemmings

  If I was your Girlfriend, zo lief en gevoelig en toch sexy. Voor mij altijd een voorbeeld geweest van hoe liefde behoorde te zijn.

 6. Vip

  alle nummers zijn mooi, en lekker en inventief, tijdloos…..de boodschap in ‘papa’ blijft er wel een die aangrijpend is. dussss, favoriet –> alles! intringent en blijvende boodschap…papa.

 7. Petra

  Pffff, een onmogelijke opgave 1 favoriet nummer en Prince dat gaat niet samen, hij heeft zoveel moois gemaakt…,,,,,
  Ok, een van mijn favorieten is dan toch wel Diamonds and Pearls op de hielen gevolgd door Get off!!!! Er is al een heel weekend met alleen maar Prince te vullen zo veelzijdig en afwisselend als hij is.

 8. Hetty

  1999….. heerlijk dansbaar en supertekst!
  Maar ook ‘when doves cry’…. koude rillingen…..

 9. Gerwin

  Computer Blue is één van mijn favorieten. Dat heerlijke stampende ritme, die heerlijk lange gitaarsolo. Ook Paisley Park is een heerlijk (ondergewaardeerd) nummer: prachtige tekst en helaas veel te weinig te horen op de radio. Wie weet komend weekend bij Sublime??😀

 10. Monique van der Klugt

  Get on the boat, is vandaag mijn favoriet nu, 3121 omdat ik bij de dag leef en graag’ on board ‘ga bij De NPG en de OLD SCHOOL aankomende belevenissen vanuit hun heel graag meemaken wil.. Old school liefhebber van Prince muziek sinds 1978 en het 4 altijd blijven zijn … FOR You <3 monique

 11. Anja

  Baby I’ m a Star is mijn favoriete Prince nummer.
  Hij heeft zoveel mooie nummers maar dit is het ultieme nummer waarbij ik nooit kan blijven zitten maar altijd uit mijn stoel spring.
  Heerlijk !

Bericht achterlaten