Maak kans op een boxspring! - Klik Hier
Stem op Sublime voor de Gouden radioring!
6

Stem op Sublime voor de Gouden radioring!

De stembussen voor De Gouden RadioRing, De Zilveren Radioster vrouw/man en de nieuwe award, de Gouden Podcast zijn geopend. Laten we dit jaar stunten en onze geweldige programmamakers en shows in de spotlight zetten.

Op donderdag 28 januari 2021 vindt het 15e Gouden RadioRing Gala plaats. Er zijn vier categorieën waar je op kunt stemmen: de Zilveren RadioSter Vrouw, de Zilveren Radioster Man, de Gouden Podcast én de Gouden RadioRing, de prijs voor het beste radioprogramma van 2020.

Om het je makkelijk te maken, zetten we op een rijtje op welke radiomakers en programma’s je bij Sublime kunt stemmen.

Francis Broekhuijsen

Het is heerlijk wakker worden met Francis, maar ook in de kleine uurtjes is hij heerlijk gezelschap. Met zijn programma Sublime Sunrise neemt hij je mee in de wereld achter de muziek. Geen spelletjes, geen geschreeuw, maar lekker rustig wakker worden met echte verhalen over muziek en het leven.

Met Sublime Smooth is hij op vrijdag- en zaterdagavond jouw Jan van Veen van de 21ste eeuw. Francis geeft Instagram dichters een podium met zijn diepe stem en op maat gecomponeerde muziek van Joost Brands. In combinatie met heerlijke smooth jazz, soul en r&b kom je volledig tot rust.

Jaap Brienen

Muziekorakel Jaap Brienen maakt iedere vrijdagmiddag net even wat specialer. Met zijn programma Funky Friday luidt hij het weekend in met de lekkerste funk, soul en disco platen en smeuïge verhalen achter de platen. Zo’n anekdote die je wilt vertellen in de kroeg (als die weer open is). Kortom, laat Jaap weten dat je hem waardeert en stem op hem en zijn programma Funky Friday.

Rob Manga

Wie heeft een club nodig om live vinyl-set te horen? Iedere vrijdagavond draait Rob Manga de radio helemaal plat met zijn WeekendMix, samengesteld uit zijn collectie van meer dan 10.000 platen. Verwacht een smooth flow van de meest dansbare funk, soul, disco en r&b platen.

Op de stempagina van de Gouden Radioring kun je de rest van onze radioprogramma’s en radiomakers supporten met je stem:


cta-banner

Download onze app zodat je overal kunt genieten van de beste muziek

Download de App
14:43 Soul II Soul
a dream's a dream soul ii soul
14:39 Nikki Yanofsky
waiting on the sun nikki yanofsky
14:36 The O'Jays
put our heads together the o'jays
14:31 Michael Jackson
you rock my world michael jackson
14:24 Gary Byrd
the crown gary byrd
14:21 Jamie Cullum
everlasting love jamie cullum
14:17 Nona
it's alright nona
14:14 Bobby Womack
california dreamin' bobby womack
14:11 Destiny's Child
independent women (pt.1) destiny's child
14:07 Lizz Wright
singing in my soul lizz wright