Yay of nay: polsbandje laat je werkgever weten… - Klik Hier
Sublime brengt positief verkeer
19

Sublime brengt positief verkeer

Vanaf vandaag melden we, samen met de ANWB, in de verkeersinformatie alleen de wegen waar het wél doorrijdt. Sublime wil hiermee luisteraars op een positieve manier de spits doorhelpen.

De radiozender kreeg van luisteraars de feedback dat ze uit hun positieve vibe worden gehaald als ze horen waar het vaststaat in het verkeer. Horen dat je te laat op werk gaat komen, geeft een negatief gevoel. Dat wil de radiozender wegnemen door alleen wegen te noemen waar het wél doorrijdt.

Sander de Heer, contentdirector en ochtendjock van Sublime: “We zijn de zender van Het Nieuws van de Vooruitgang en houden ervan om mensen te prikkelen met een positief alternatief. In onze gesprekken met de ANWB over het moderniseren van verkeersinformatie, kwam telkens naar voren dat de beleving van verkeersinformatie zo negatief is. Met het noemen van alle snelwegen waar je door kunt rijden, help je de automobilist positief op weg.”

Heleen de Geest van de ANWB: “We brengen allang niet meer een oneindige lijst met vertragingen, maar zoomen steeds meer in op de opvallende knooppunten. We zijn dan ook blij dat we ons bij Sublime gaan richten op positieve verkeersinformatie. We merken dat onze filelezers ook erg blij worden van deze nieuwe manier van filelezen.”

De positieve verkeersinformatie hoor je vanaf vandaag op Sublime. Zie hier de eerste beelden:


cta-banner

Download onze app zodat je overal kunt genieten van de beste muziek

Download de App
06:35 Zeep
baby zeep
06:32 Stevie Wonder
as stevie wonder
06:24 Jones Girls
nights over egypt jones girls
06:21 Jamie Cullum
i get a kick out of you jamie cullum
06:17 Mary J. Blige
all that i can say mary j. blige
06:13 Bill Withers
lean on me bill withers
06:09 Adele
right as rain adele
06:06 Billie Holiday
you've changed (studio rio version) billie holiday
06:02 D'Angelo
brown sugar d'angelo
05:56 Sabrina Starke
sunny days sabrina starke