Luister hier naar de Sublime Summertime Top 500!
Sublime brengt positief verkeer
19

Sublime brengt positief verkeer

Vanaf vandaag melden we, samen met de ANWB, in de verkeersinformatie alleen de wegen waar het wél doorrijdt. Sublime wil hiermee luisteraars op een positieve manier de spits doorhelpen.

De radiozender kreeg van luisteraars de feedback dat ze uit hun positieve vibe worden gehaald als ze horen waar het vaststaat in het verkeer. Horen dat je te laat op werk gaat komen, geeft een negatief gevoel. Dat wil de radiozender wegnemen door alleen wegen te noemen waar het wél doorrijdt.

Sander de Heer, contentdirector en ochtendjock van Sublime: “We zijn de zender van Het Nieuws van de Vooruitgang en houden ervan om mensen te prikkelen met een positief alternatief. In onze gesprekken met de ANWB over het moderniseren van verkeersinformatie, kwam telkens naar voren dat de beleving van verkeersinformatie zo negatief is. Met het noemen van alle snelwegen waar je door kunt rijden, help je de automobilist positief op weg.”

Heleen de Geest van de ANWB: “We brengen allang niet meer een oneindige lijst met vertragingen, maar zoomen steeds meer in op de opvallende knooppunten. We zijn dan ook blij dat we ons bij Sublime gaan richten op positieve verkeersinformatie. We merken dat onze filelezers ook erg blij worden van deze nieuwe manier van filelezen.”

De positieve verkeersinformatie hoor je vanaf vandaag op Sublime. Zie hier de eerste beelden:


cta-banner

Download onze app zodat je overal kunt genieten van de beste muziek

Download de App
14:13 Pharrell
frontin' pharrell
14:08 Shapeshifters
lola's theme (lola's lounge mix) shapeshifters
14:02 Prince
1999 (album) prince
13:51 Estelle & Kanye West
american boy estelle & kanye west
13:46 Justin Timberlake
senorita justin timberlake
13:43 Ntjam Rosie
courage (tu verras) ntjam rosie
13:39 Chic
le freak chic
13:35 Pete Philly
favorite song pete philly
13:32 Aretha Franklin
walk on by (studio rio version) aretha franklin
13:24 Lianne La Havas
green & gold (album version) lianne la havas