Word Sublime Friend!

Bij ons staat de luisteraar op één. We vinden het belangrijk wat jij vindt en horen graag jouw mening! Wat wil jij horen op Sublime?

Heb je liever meer soul van Otis Redding of ga je lekkerder op Tower of Power? Klopt je hart toch sneller van Jamiroquais acid jazz? Wil je meer Nieuws van de Vooruitgang horen? Heb je een gouden idee voor Doing Donderdag? Wij willen het weten! 

Meld je nu aan als Sublime Friend en maak onze zender nog inspirerender, beter én muzikaler. Als je je aanmeldt, ontvang je van ons e-mails om mee te doen aan onze online onderzoeken. Ook kunnen we je uitnodigen voor een van onze luisteraarsbijeenkomsten. Kom langs bij ons in de Sublime-studio en deel je ideeën met ons!

Aanmelden kan via onderstaand formulier of via de Sublime-app:

Ik accepteer de voorwaarden (verplicht)

6 reacties op “Word Sublime Friend!

 1. Sublime FM

  Hi Paolo, dankjewel voor je berichtje. Ik zal je tips aan onze muzieksamensteller doorgeven. Fijne dag nog!

 2. DJ Paolo

  Beste Sublime FM,
  Opvallend dat de meeste reacties komen van luisteraars die kennelijk al jarenlang luisteren hoewel ze toch niet tevreden zijn. Dat geldt ook voor mij, ik luister minimaal 10 uur per dag in dag uit. En ook al sinds JFK Radio.
  Kritiek hebben en toch luisteren kan omdat er in dit genre eigenlijk geen alternatief is. Wat is dan de grootste klacht: ROTATIE! Als continueluisteraar van Sumblime FM gaat de rotatiearmoede erg opvallen. Wat een prachtige maandag begin september toen er na een eindeloos lange zich voortdurend herhalende zomerplaylist eindelijk eens wat nieuw materiaal bijkwam.
  Muzieksamenstellen kunnen jullie wel hoewel smaken verschillen natuurlijk, maar de rotatie moet echt omlaag. Een echt nieuw plaatje iedere dag een tijdje horen is geen probleem, maar voor alles dat ouder van 6 maanden is vind ik 1x per week meer dan voldoende en 1x per maand nog fijner.
  Dus aan het werk, maak die playlist 2x zolang stop er meer nieuw en onbekend werk in, album tracks ook goed, maar stop met de herhaalarmoede. Zet de minimal repeat period op minimaal 1 week!

  met vriendelijke groet,
  DJ Paolo

 3. Sublime FM

  Hi Juliette, dank voor je berichtje, we waarderen alle feedback die onze luisteraars hebben. Onze slogan is inderdaad ‘fresh jazzy sounds’. Onder jazzy verstaan wij jazz in de breedste zin van het woord. Jazz-muziek én muziek die is beïnvloed door jazz, waaronder soul en r&b. Je muziektips zal ik doorgeven aan onze muzieksamensteller. Fijne dag nog!

 4. Juliette de la Bretoniere

  Beste Sumblime fm, ik heb getwijfeld of ik zou reageren maar doe het toch maar. Vanaf het begin, luister ik naar jullie zender, daarvoor naar Arrow jazz en Euro jazz, maar ik hoor bijna geen jazz meer op Sumblime. Dit vind ik jammer. Natuurlijk heten jullie ‘jazzy’ maar toch, waar is de jazz? Waarom mag de jazz alleen Dutch zijn? Ik hoor muziek dat geen jazz is zoals b.v. Let go van Kris Berry. Dat is toch geen jazz, dat klinkt als country! Ook hoor ik steeds minder ‘echte’ mannen- en vrouwenstemmen; mannenstemmen zijn hoog, ze klinken als zeurende oude vrouwen en de vrouwen klinken als verveelde puberjongetjes, maar he, dat is slechts wat ik hoor 🙂 Als de reclame verschijnt, dan gaat de radio uit. Te hard en te agressief. Op Facebook plaatsten jullie het bericht over Toots Thielemans maar hebben jullie wel eens iets van hem gedraaid? Ik mis goede jazz songs van George Gerswin, Cole Porter, Jerome Kern. Kennen jullie ‘So in love’ van Cole Porter? De Ella Fitzgerald versie is zo goed! Aan de andere kant.. ik heb ook veel ontdekt zoals b.v. Aht Uh Mi Hed van Shuggie Otis, gaaf nummer, helaas slechts 2x gehoord. Sorry als de kritiek hard overkomt, ik bedoel het goed 🙂 en hoop dat jullie er iets mee kunnen.
  Met vriendelijke groet,
  Juliette

 5. Sublime FM

  Beste Daniel, dankjewel voor je berichtje. Deze wordt erg gewaardeerd. Een van onze belangrijkste rode draden die door de muziek lopen is het volgen van de luisteraar gedurende het ritme van zijn/haar dag. En dus inderdaad er voor zorgen dat je op zondagochtend lekker wakker kunt worden. Ik zal je tips doorgeven aan onze muzieksamensteller. Dank! -Sublime FM

 6. Daniel Bikkel

  Beste muziek samensteller,

  Ik ben al jaren een trouw luisteraar van (voorheen arrow jazz fm) sublime fm. Ik luister veel en vaak naar jullie voor de soul, jazz, r&b en alles wat er tegen aan schuurt. Maar de afgelopen maanden krijg ik steeds meer het gevoel dat ik naar sky radio luister. En dat is geen compliment…. Natuurlijk is het moeilijk om iedereen tevreden te stellen met de samenstelling van de playlists, maar ik betrap me er zelf steeds vaker op dat ik me erger aan bepaalde nummers en zelfs wegschakel naar een andere zender (vooral als ik in de auto zit…). Voorheen vond ik 1 à 2 nummers per uur niet lekker maar het komt steeds vaker voor dat de helft van de nummers niet vind passen op de zender. Voorheen had de zondagochtend een heerlijke samenstelling van nummers om bij wakker te worden en om bij te chillen en was het doordeweeks heerlijk om ’s avonds laat met m’n vriendin op de bank te liggen en naar jullie heerlijke muziek te luisteren. Maar ook dat gevoel heb ik de laatste maanden minder.
  Ik ben niet echt een grote kenner van nummers en/of artiesten maar ik luister naar jullie omdat de muziek het beste aansluit bij mijn “gevoel” van hoe een ideale zender hoort te zijn.
  Ik hoop dat jullie iets kunnen met mijn kritiek.

  Met vriendelijke groet,

  Daniel Bikkel

Opmerkingen zijn gesloten.