Sublime gaat samen met luisteraars en ondernemers strijd aan met sociaal-economische gevolgen coronavirus

Radiostation Sublime stelt een extra reclameblok gratis ter beschikking voor ondernemingen met slimme initiatieven. Daarnaast gaat het mediabedrijf luisteraars gedurende de dag samenbrengen met hun naasten op de radio.

De wereld zit als gevolg van het coronavirus in zwaar weer. In plaats van bij de pakken neer te gaan zitten, staan veel mensen en ondernemingen juist nu op om met mooie en slimme initiatieven de strijd aan te gaan. Hiermee willen ze een positieve bijdrage leveren om de directe en indirecte effecten van de crisis te dempen. Sublime gelooft hierin en gaat als platform van de vooruitgang haar mediakanalen beschikbaar stellen om extra zichtbaarheid aan deze initiatieven te geven.

Gratis mediaruimte voor positieve initiatieven

Sublime staat voor vooruitgang, innovatie en verbinding. Daarom brengt de radiozender iedere werkdag het ‘Nieuws van de Vooruitgang’ en ‘Ondernemers van de Vooruitgang’, waarin positieve ontwikkelingen uit de hele wereld en het bedrijfsleven worden gemeld. Hoewel veel organisaties de gevolgen van de coronacrisis direct voelen, staan veel ondernemers juist nu op om hun creativiteit en ondernemershart op een positieve manier in te zetten door met slimme en hartverwarmende initiatieven te helpen in deze crisis.

Sublime wil hiervoor een podium bieden. En daarom stelt de radiozender een extra reclameblok beschikbaar na de bulletins van Ondernemers van de Vooruitgang om 9:30, 17:30 en 18:30 om zo de zichtbaarheid en impact van deze initiatieven te vergroten.

Bedrijven en ZZP’ers die gebruik willen maken van dit aanbod, kunnen hun voorstel sturen naar ondernemers@sublime.nl met daarbij:

 • een korte beschrijving van het initiatief
 • de hulp die ze zoeken
 • de boodschap die ze op radio willen brengen (20 seconden).
Luisteraars samenbrengen met naasten

De noodzaak om fysiek afstand te houden, zorgt ervoor dat steeds meer mensen in een sociaal isolement terecht dreigen te komen. Besmette gezinnen of individuen zitten geïsoleerd thuis, opa’s en oma’s kunnen geen fysiek contact hebben met hun kinderen en kleinkinderen, terwijl dat juist nu zo fijn zou zijn.

Daarom gaat Sublime luisteraars, die daar behoefte aan hebben, via de radio even samenbrengen met hun naasten. Via de Sublime-app kunnen luisteraars een persoonlijke audioboodschap achterlaten om bijvoorbeeld even te delen van wie ze houden, wie ze missen, of wie ze een hart onder riem willen steken. Deze berichten zullen de gehele dag tussen de muziek door op Sublime te horen zijn.

5 reacties op “Sublime gaat samen met luisteraars en ondernemers strijd aan met sociaal-economische gevolgen coronavirus

 1. Anna Walhof

  Beste Sophie,

  Wat leuk om te horen dat je het een leuke rubriek vindt. We werken er aan om het ook op de site te plaatsen. Kan het ook kloppen dat je Help De Horeca of Novel-T bedoelt? Hier hebben wij het een aantal keer over gehad. Novel-T begeleiden Twentse start ups en organiseren nu speeddates met investeerders. Nog een fijne dag en veel gezondheid toegewenst.

  Hartelijke groet,
  Team Sublime

 2. Anna Walhof

  Beste Corry,

  Wat een goed initiatief. Helaas houden we het voorlopig bij de initiatieven die we nu hebben lopen. Vooralsnog voegen we daar geen nieuwe meer aan toe. We wensen je nog een fijne dag.

  Met vriendelijke groet,
  Team Sublime

 3. Corry Tiddens

  Goede morgen, ik ben Corry Tiddens en heb het volgende idee:
  Een isolatie pak produceren van een stof die bestand is tegen virussen.
  Zoals de kleding voor verpleegkundigen maar dan niet naar de wasserij maar naar de stelerisatie. Productie in Nederland want de eerste jaren zijn wij er nog wel zoet mee. Dan hoeven wij misschien ook wat minder weg te gooien.
  Het ontwerp heb ik al in mijn hoofd . Met vriendelijke groet Corry Tiddens.

 4. Sophie

  Hi Sublime,

  Ik vind de rubriek ondernemers van de vooruitgang erg leuk en zou ze ook willen steunen in deze tijd. Ik kan echter geen informatie terugvinden op de site die me verwijst naar de site van zzp’ers. Kunnen jullie mij in de goede richting wijzen?

  Groetjes, Sophie

 5. Beyke

  Beste Sublime, hoe kan ik informatie krijgen over het interview wat jullie net hadden? Een goede vriendin van mij heeft kanker en ik zou graag haar lievelingsnummer willen laten inzingen door een muzikant. Hoe kan ik dat regelen?

  Goede initiatieven!!

  Gr Beyke

Bericht achterlaten