Lancering late-night radioshow Sublime Smooth en versterking programming

Sinds begin maart hebben we een nieuw late-night radioprogramma: Sublime Smooth. Het programma wordt gepresenteerd door Francis Broekhuijsen, bekend van zijn ochtendshow Sublime Sunrise.

Sublime Smooth zal elke vrijdag- en zaterdagavond te beluisteren zijn tussen 22.00 en 00.00 uur. Daarnaast wordt de succesvolle Funky Friday-show met Jaap Brienen voortaan een uur langer, te horen van 16.00 tot 19.00 uur. Ook zal hij voortaan elke vrijdagochtend Sublime Sunrise voor zijn rekening nemen.

Sublime Smooth

Met het nieuwe radioprogramma Sublime Smooth wil Sublime luisteraars een relaxmoment geven, waarmee je rustig je dag kunt afsluiten met fijne muziek van oude en nieuwe Sublime-artiesten. Je hoort onder andere platen van D’Angelo, Norah Jones, Anita Baker en Dinah Washington. 
Francis Broekhuijsen: “In de ochtend bieden we onze luisteraars met onze ochtendshow Sublime Sunrise een lekker begin van hun dag. Met Sublime Smooth gaan we nu diezelfde luisteraars een fijne manier geven om hun dag ook goed af te sluiten. Sublime Smooth gaat over gevoel, romantiek, contemplatie, het afbouwen van een drukke werkdag naar de nacht en opladen voor de nieuwe morgen. Ik zorg in het programma ook voor inspirerende gedichten en spreuken die aanzetten tot nadenken.”

Funky Friday uur langer

De keuze voor een extra uur Funky Friday op vrijdag is voortgekomen uit enthousiasme van onze luisteraars. We voldoen heel duidelijk in een behoefte naar lekkere en dansbare muziek op vrijdagmiddag wanneer mensen hun werkweek afsluiten of op weg zijn naar huis. Door het succes van Funky Friday is daarom besloten het programma van Jaap Brienen een uur langer te maken. In het programma presenteert Jaap upbeat soul-, disco-, funk- en acidjazzplaten. 

Jaap Brienen: “Funky Friday is bedoeld voor mensen die aan het vrijdagmiddagborrelen zijn of onderweg zijn naar huis. Met Funky Friday luiden we iedere vrijdag op een feestelijke manier het weekend in. Ik draai voor een groot deel ook platen waar mijn luisteraars mee komen. Daarom ben ik superblij om vanaf deze week nóg meer disco, soul en funk te kunnen draaien en te vieren dat het weekend begonnen is.”  

Sublime Smooth en het extra uur Funky Friday hoor je vanaf aanstaande vrijdag op Sublime.

Bericht achterlaten