Win legendarische one-of-a-kind LP's bij de Sublime Experience - Klik Hier
Let’s Get It On! Sublime lanceert nieuwe programmering vanaf 1 februari
29

Let’s Get It On! Sublime lanceert nieuwe programmering vanaf 1 februari

Verheug je op een vernieuwd Sublime met nieuwe muzikale gezichten waaronder Candy Dulfer, een vernieuwde ochtend- én avondshow, clubavonden en natuurlijk nog veel meer goede muziek van oude én nieuwe helden.

Vanaf februari presenteert Jaap Brienen iedere werkdag tussen 07.00 en 10.00 uur ‘De Sublime Ochtendshow’. Francis Broekhuijsen verschuift naar de avond en gaat doordeweeks van 19.00 tot 21.00 uur het programma ‘The Sublime Experience’ presenteren en elke vrijdag het programma ‘Funky Friday’. Verder heeft Candy Dulfer zich aan Sublime verbonden: vanaf zondag 7 februari, 19.00 uur, brengt zij wekelijks gedurende twee uur ‘Candy’s World’.

Candy Dulfer: “Ik ben echt ontzettend blij met deze kans en ik heb ongelooflijk veel zin in dit avontuur, ik hou van radio en helemaal in deze tijd geeft het me veel voldoening om mensen met allerlei fantastische muziek kennis te laten maken. Ik hou van stijlen mixen, dat ga ik in dit programma ook zeker weer doen, maar funk, soul en jazz zullen altijd de rode draad zijn. Ik ben geen radio-dj pur sang, ik ben gewoon Candy de muzikante, en dit programma komt voornamelijk voort uit mijn persoonlijke smaak en ervaringen. Hopelijk kan ik de luisteraars af en toe een leuk kijkje in de keuken geven en ze verrassen met wat andere invalshoeken, maar bovenal worden het twee lekkere funky en soulvolle uren.”

Jaap Brienen, die al aan de zender verbonden was met zijn vrijdagmiddagshow ‘Funky Friday’, verhuist naar de ochtend en neemt de ochtendshow voor zijn rekening. Brienen presenteerde eerder bij NPO Radio 6 eerder negen jaar lang de ochtendshow, ‘Eerst Jaap’. Nu hij de ochtendshow op Sublime gaat presenteren, komt hij weer op een vertrouwd tijdstip te zitten: “In De Sublime Ochtendshow laat ik je wakker worden met de oude èn de nieuwe helden uit de funk, soul en jazz: Stevie Wonder, Aretha Franklin, maar ook Gregory Porter en Anderson Paak. Ik vertel de verhalen achter die muziek, maar ook over wat er in de wereld is gebeurd toen je lag te slapen. Zo kun je vrolijk en relaxed aan je dag beginnen.”

Clubavonden

Er zijn nog enkele veranderingen op de vrijdag- en zaterdagavond. DJ Turne, onder andere bekend van zijn sets op Lowlands, North Sea Jazz en Latin Village, gaat elke vrijdagavond het programma ‘The Sublime WeekendMix’ maken. Daarin mixt hij de beste hiphop, soul, R&B en funkmuziek aan elkaar. DJ Rob Manga verhuist naar de zaterdagavond en gaat tussen 21.00 en 00.00 uur het programma ‘The Groove’ maken, waarin hij ook verschillende stijlen aan elkaar mixt.

Metamorfose

De wijzigingen in de programmering zijn een onderdeel van de metamorfose die Sublime ondergaat. Leona Philippo is samen met Bastiaan Ragas, die al aan Sublime is verbonden, de nieuwe station-voice. In de afgelopen weken is in samenwerking met Pure Jingles ook een nieuw jinglepakket tot stand gekomen waarbij Berget Lewis één van de nieuwe zangeressen is. Tenslotte heeft Sublime ook met de focus die nog meer op muziek komt te liggen een nieuwe Music Director aangenomen, Martijn Soetens. Soetens komt bij NPO Radio 2 vandaan als Music Editor en is nu nog ook Music Director van NPO Radio 2 Soul & Jazz. Daarnaast is Rick Waltmann fulltime aan het station verbonden als station-manager.

Let’s Get It On!

Uiteraard refereert Let’s Get It On! naar het alom bekende nummer van Marvin Gaye, maar het zal vanaf februari ook de nieuwe pay-off van Sublime worden. Ja, deze pay-off is smooth, maar het staat ook voor het feit dat Sublime aanstaat, er klaar voor is en er zin in heeft. Dit zul je horen in de muziek, het merk en in de nieuwe promo’s op de zender. En ook onze programma’s, presentatoren en dj’s zullen het als houvast gebruiken. Dus laten we beginnen. Voortaan geen Join The Groove meer, maar Let’s Get It On!


cta-banner

Download onze app zodat je overal kunt genieten van de beste muziek

Download de App
05:36 Michael Jackson
human nature michael jackson
05:32 Creative Source
who is he (and what is he to you)? creative source
05:28 De La Soul
roller skating jam 'named saturdays' de la soul
05:24 Arlo Parks
too good arlo parks
05:21 Caro Emerald
liquid lunch caro emerald
05:16 Justin Timberlake
rock your body justin timberlake
05:11 Michael Wycoff
looking up to you michael wycoff
05:08 James Morrison
you give me something james morrison
05:05 Stan Getz ft. Joao Gilberto
the girl from ipanema (45 rpm issue) stan getz ft. joao gilberto
05:00 Jill Scott
a long walk jill scott