Met Sublime naar Jamie Cullum en Lauryn Hill in Singapore

Vanaf maandag 19 februari maak je bij Sublime kans op vliegtickets, overnachting en VIP-tickets voor het Sing Jazz Festival in Singapore voor twee personen! Je gaat naar shows van Jamie Cullum, Lauryn Hill en vele andere bijzondere artiesten. Blijf luisteren en wie weet ga jij samen met een vriend(in) op deze muzikale reis naar Singapore!

Het Sing Jazz Festival vindt plaats van 6 t/m 8 april in Marina Bay Sands in Singapore.

13 reacties op “Met Sublime naar Jamie Cullum en Lauryn Hill in Singapore

 1. Jackey

  Weet je al hoelang ik er heen wil..met mn lover..mar zal wel niet…ik ben ziek en ook geengeld voor wat dan ook.maar ik hoop zo. Dat. jullie my toch kunnen helpen ondanks dat ik borstkanker heb..het zo voor my echt heel veel beteken omsamen mt mn lover aanweig te zynin styl en luxe…mooiste er aring wordt dit dan…dus ik vraag jullie help………………thanxxxxxxxx. En kusjessssssss

 2. Maria

  TOP ACTIE!
  Lijkt mij fantastisch om te winnen en het Sing Jazz Festival mee te maken in zo’n te gekke stad!

 3. Harriet

  Uh..ik heb al jaren mijn ringtone met een riedel uit Mind Trick van Jamie. Misschien een streepje voor…..??
  Ik kan het altijd proberen…toch???

Bericht achterlaten