Nieuwe muziek PJ Morton
19

Nieuwe muziek PJ Morton

De nieuwe plaat van PJ Morton heet ‘Paul’. De single ‘Built For Love’ is een samenwerking met Jazmine Sullivan, en de Sublime New van deze week!

PJ Mortons album ‘Paul’ is afgelopen augustus uitgekomen, en heeft tot nu toe veel lovende kritieken mogen ontvangen. De naam van het album, ‘Paul’, is vernoemd naar de 38-jarige zanger zelf. Ook is het vernoemd naar zijn vader, met wie hij zijn naam deelt.

‘Built For Love’ is eigenlijk geen nieuwe single. PJ Morton heeft hem namelijk al eerder uitgebracht. In 2011 verscheen het nummer al, alleen stond het toen nog niet op zijn eigen streamingkanalen als YouTube en Spotify.

Nu kunnen we gelukkig altijd genieten van PJ Mortons ‘Built For Love’. Het nummer gaat over een moeilijke relatie, maar Morton wil nog niet opgeven. Zo zingt hij: “This is just a bump in the road / We’ll get over this”. Hoewel het nummer al een aantal jaar oud is, is de compositie nog steeds heel relevant door de jaren ’70-feel van het nummer. De vocalen van Morton en Sullivan passen goed bij elkaar.

Luister het hele album ‘Paul’ hier:


cta-banner

Download onze app zodat je overal kunt genieten van de beste muziek

Download de App
19:45 Whitney Houston
million dollar bill whitney houston
19:42 Wild Cherry
play that funky music wild cherry
19:38 Wouter Hamel
don't ask wouter hamel
19:34 Alexander O'Neal
criticize alexander o'neal
19:26 Jeangu Macrooy
high on you jeangu macrooy
19:23 D'Sound & Macy Gray
save some d'sound & macy gray
19:18 Joe Jackson
steppin' out joe jackson
19:13 D'Angelo
really love d'angelo
19:10 Meters
jambalaya meters
19:06 Amy Winehouse
tears dry on their own amy winehouse