Sublime New: ‘Built For Love’ van PJ Morton

De nieuwe plaat van PJ Morton heet ‘Paul’. De single ‘Built For Love’ is een samenwerking met Jazmine Sullivan, en de Sublime New van deze week!

PJ Mortons album ‘Paul’ is afgelopen augustus uitgekomen, en heeft tot nu toe veel lovende kritieken mogen ontvangen. De naam van het album, ‘Paul’, is vernoemd naar de 38-jarige zanger zelf. Ook is het vernoemd naar zijn vader, met wie hij zijn naam deelt.

‘Built For Love’ is eigenlijk geen nieuwe single. PJ Morton heeft hem namelijk al eerder uitgebracht. In 2011 verscheen het nummer al, alleen stond het toen nog niet op zijn eigen streamingkanalen als YouTube en Spotify.

Nu kunnen we gelukkig altijd genieten van PJ Mortons ‘Built For Love’. Het nummer gaat over een moeilijke relatie, maar Morton wil nog niet opgeven. Zo zingt hij: “This is just a bump in the road / We’ll get over this”. Hoewel het nummer al een aantal jaar oud is, is de compositie nog steeds heel relevant door de jaren ’70-feel van het nummer. De vocalen van Morton en Sullivan passen goed bij elkaar. 

Luister het hele album ‘Paul’ hier:

Bericht achterlaten