Albumreview van hiphopsensatie Nicole Bus: ‘Kairos’

De Nederlandse singer-songwriter Nicole Bus heeft haar nieuwe album ‘Kairos’ uit. Lees hier alles over de hiphopsensatie van Nederlandse bodem.

Van Houten naar L.A.

Bus is van het Nederlandse Houten naar L.A. verhuisd, nadat ze getekend werd door Jay-Z’s platenmaatschappij ”Roc Nation”.  Deze dame heeft behoorlijk wat gedaan om te komen waar ze nu is.  Nicole Bus won verschillende competities en verscheen op zowel X-Factor als The Voice of Holland.

Een hiphopklassieker in een modern r&b-jasje

In L.A. zou ze de Grammy-winnende producent en vriend van de familie, Needlz, ontmoeten. Ze begonnen meteen aan muziek te werken. Op 12 december 2018 bracht Nicole haar eerste single, ‘You’, uit. Het nummer is gesampeld uit het nummer van The Charmels ‘As Long As I’ve Got You’ en de iconische ‘C.R.E.A.M. van de Wu-Tang Clan. Needlz wilde een sfeer creëren en een hiphopklassieker transformeren in een moderne R&B-hit. De single bereikte al snel nummer 1 op de hitlijsten in Amerika.  Nu heeft Nicole bus haar nieuwe album uitgebracht genaamd Kairos. Deze is te beluisteren via Spotify.

Luister hier haar single ‘You’ van haar nieuwe album ‘Kairos’.

Bericht achterlaten