Maak kans op een boxspring! - Klik Hier
Nieuwe muziek Simply Red
19

Nieuwe muziek Simply Red

Simply Red is terug met een nieuwe single genaamd ‘’Thinking Of You’’. Vanaf nu hoor je hem op Sublime!

 

De band verscheen in 1983 met de niet te vergeten hit ‘’Holding back the years’’ en later nog met ‘’If You Don’t Know Me By Now’’ en ‘’Something’s Got Me Started’’.

De Engelse act is al drieënhalve decennia regelmatig blijven opnemen en uitbrengen, en bereidt nu een geheel nieuw album voor, genaamd ‘Blue Eyed Soul’. De eerste single van het album ‘’Thinking Of You’’ is een uptempo nummer met een zware beat en krachtige blazers.

“In deze fase van mijn carrière kon ik een van die donkere, reflecterende albums maken, terugkijkend op mijn leven en al dat soort dingen die mensen op een bepaalde leeftijd doen,” geeft zanger Mick Hucknall toe. “Maar ik dacht van niet! Ik wilde iets pittigs maken. Ik wil me amuseren. ‘’

Dat is zeker terug te horen in het nummer. Het is het type nummer dat je ’s morgens onder de douche of op de fiets kunt luisteren om je dag goed te beginnen. Perfect dus, voor onze Fresh Energy Week!

Het album Blue Eyed Soul komt uit op 8 november.

Beluister de hele single hier:

 

 


cta-banner

Download onze app zodat je overal kunt genieten van de beste muziek

Download de App
00:39 India Arie
brown skin india arie
00:35 Jackson Five
i'll be there jackson five
00:31 Seal
get it together seal
00:27 Laura Vane & The Vipertones
no words laura vane & the vipertones
00:24 Zaz
que vendra zaz
00:21 Patti Austin & James Ingram
baby come to me patti austin & james ingram
00:17 Joss Stone
walk with me joss stone
00:14 Al Green
l.o.v.e (love) al green
00:10 Eliane Elias
call me eliane elias
00:06 Donna Summer
on the radio donna summer