Nieuwe muziek Simply Red
19

Nieuwe muziek Simply Red

Simply Red is terug met een nieuwe single genaamd ‘’Thinking Of You’’. Vanaf nu hoor je hem op Sublime!

 

De band verscheen in 1983 met de niet te vergeten hit ‘’Holding back the years’’ en later nog met ‘’If You Don’t Know Me By Now’’ en ‘’Something’s Got Me Started’’.

De Engelse act is al drieënhalve decennia regelmatig blijven opnemen en uitbrengen, en bereidt nu een geheel nieuw album voor, genaamd ‘Blue Eyed Soul’. De eerste single van het album ‘’Thinking Of You’’ is een uptempo nummer met een zware beat en krachtige blazers.

“In deze fase van mijn carrière kon ik een van die donkere, reflecterende albums maken, terugkijkend op mijn leven en al dat soort dingen die mensen op een bepaalde leeftijd doen,” geeft zanger Mick Hucknall toe. “Maar ik dacht van niet! Ik wilde iets pittigs maken. Ik wil me amuseren. ‘’

Dat is zeker terug te horen in het nummer. Het is het type nummer dat je ’s morgens onder de douche of op de fiets kunt luisteren om je dag goed te beginnen. Perfect dus, voor onze Fresh Energy Week!

Het album Blue Eyed Soul komt uit op 8 november.

Beluister de hele single hier:

 

 


cta-banner

Download onze app zodat je overal kunt genieten van de beste muziek

Download de App
17:54 Jeff Lorber
you got something jeff lorber
17:49 Masego
lady lady masego
17:44 Otis Clay
the only way is up otis clay
17:41 Leela James
put it on me leela james
17:36 Al Jarreau
i'm beginning to see the light al jarreau
17:32 Bob Marley & The Wailers
could you be loved bob marley & the wailers
17:24 Alicia Keys
no one alicia keys
17:21 Jamie Lidell
wait for me jamie lidell
17:18 Sam Cooke
a change is gonna come sam cooke
17:09 Santana  ft. Wyclef Jean
maria maria santana ft. wyclef jean