Sublime New: Steffen Morrison – ‘Positivity’

Afgelopen vrijdag hoorde je Steffen en zijn nieuwe plaat al bij Sander de Heer in ochtendshow, en vandaag is hij de Sublime New van deze week!

Steffen groeide op in Suriname met de moves & grooves van James Brown, Otis Redding en Marvin Gaye maar ook met de harmonieuze klanken van The Crystals, de rock van The Rolling Stones en de teksten van Lou Reed en dat is goed te horen in zijn muziek. 

Zijn nieuwste single gaat, niet geheel verrassend, over positiviteit. Zo zegt hij in de ochtendshow:

‘Ik vind dat iedereen een push nodig heeft. Ik vind dat mensen op een bepaald moment echt wel degene nodig hebben die zegt: ‘hey, it’s all gonna be alright.’ And that is why I made this song… ‘Positivity’.’

Vanaf volgende maand gaat Steffen toeren in Spanje. Zo doet hij onder andere Madrid, Valencia, Barcelona, Soria en Busquisar aan. Daarna toert hij vanaf november door de Nederlandse theaters.

Luister zijn nieuwste single hier:

Steffen Morrison speelt op vrijdag 12 juli op het gerenommeerde North Sea Jazz festival in Ahoy, Rotterdam. Van 19 t/m 27 juli maakt hij zijn opwachting op een aantal soulfestivals in Spanje, waaronder het Mas Palomas Soul Festival in Costa Canaria.

Één reactie op “Sublime New: Steffen Morrison – ‘Positivity’

Bericht achterlaten