Sublime presents: Zaz in AFAS Live

Tijdens deze Zaz-week op Sublime waarbij je kans maakt op kaartjes voor haar uitverkochte optreden in TivoliVredenburg, hebben we een exclusief nieuwtje te melden: Zaz speelt op 12 februari 2019 in AFAS Live in Amsterdam!

Ze is één van de meest succesvolle Franse artiesten van dit decennium, speelt op 12 februari in de AFAS Live in Amsterdam. De show staat in het teken van het vierde studioalbum van deze chansonnière, wat dit najaar zal verschijnen. De kaartverkoop voor Zaz in de AFAS Live start op dinsdag 22 mei om 11:00 via de website zazamsterdam.nl.


Benieuwd welke andere leuke concerten, festivals en evenementen er binnenkort plaatsvinden? Bekijk hier de Sublime Cultuuragenda!

Één reactie op “Sublime presents: Zaz in AFAS Live

  1. Aurel chaoul pelleg

    Wat een geweldig initiative. Ik ben een Fransman dat woont hier met mij Nederlandse partner en onze twee kinderen. 3 jaar geleden onze dochter van 15 ging naar de middelbare school. Dat school organiseert elke jaar een Talent avond. Meestal die eerste jaar leerlingen durven niet mee te doen maar Amelie heeft haar zelf zonder twijfel ingeschreven. Inderdaad Zij heeft iedereen onder de indruk gekregen met een solo van Zaz “Je Veux”. Dat zou natuurlijk fantastisch zijn om mijn dochter en haar moeder te verrassen met een Zazlive  ervaring.
    Met vriendelijke groet
    Aurel
    ps Ik hoop dat de 21 dagen positiviteit Challenge goed gaat  .

Bericht achterlaten