Sinds begin maart hebben we een nieuw late-night radioprogramma: Sublime Smooth. Het programma wordt gepresenteerd door Francis Broekhuijsen, bekend van zijn ochtendshow Sublime Sunrise. Let op: de tijden van Sublime Smooth zijn veranderd!

Sublime Smooth zal namelijk nu elke vrijdag- en zaterdagavond te beluisteren zijn tussen 23.00 en 00.00 uur in plaats van tussen 22.00 en 00.00 uur.

Sublime Smooth

Met het nieuwe radioprogramma Sublime Smooth wil Sublime luisteraars een relaxmoment geven, waarmee je rustig je dag kunt afsluiten met fijne muziek van oude en nieuwe Sublime-artiesten. Je hoort onder andere platen van D’Angelo, Norah Jones, Anita Baker en Dinah Washington. 
Francis Broekhuijsen: “In de ochtend bieden we onze luisteraars met onze ochtendshow Sublime Sunrise een lekker begin van hun dag. Met Sublime Smooth gaan we nu diezelfde luisteraars een fijne manier geven om hun dag ook goed af te sluiten. Sublime Smooth gaat over gevoel, romantiek, contemplatie, het afbouwen van een drukke werkdag naar de nacht en opladen voor de nieuwe morgen. Ik zorg in het programma ook voor inspirerende gedichten en spreuken die aanzetten tot nadenken.”