Win tickets voor het Caribbean Sea Jazz Festival op Aruba

Sublime Summertime! Ook deze zomer neemt Sublime je weer mee naar de mooiste festivals en concerten over de hele wereld. Ga deze week met Sublime naar het Carribean Sea Jazz Festival op Aruba! Het Caribbean Sea Jazz Festival vindt plaats op 21 en 22 september.

Wat moet je doen?
Laat ons via een filmpje van maximaal 20 seconden zien waar jij het liefst naar Sublime luistert. In de auto? Op kantoor? In je tuin? Of op een zonnig terras? Deel het met ons, en wie weet ga jij binnenkort een week naar Aruba! Je geniet daar van funk, soul en jazz op de parelwitte stranden, verblijft in het prachtige Divi Tamarijn en vlogt vanaf het festival. De actie loopt van maandag 16 tot en met zondag 22 juli 2018.

 Extra prijs:
Wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief, maak je ook kans op de extra prijs: een exclusieve Aruba branded houten fiets.

Join The Groove!

 


Hoofdprijswinnaar reis naar Aruba: Daphney Oosterwolde
Winnaar fiets: Ton ter Horst


Sublime plant ter compensatie van de CO2 uitstoot van deze reis bomen in het Sublime Bos in Baarn, in samenwerking met buitenfonds. Bomen halen de CO2 uit de lucht en zetten die om in zuurstof. Wil je meer weten over het Sublime Bos, of misschien ook bomen planten? Kijk dan op buitenfonds.nl.