Stem voor de Sublime 500 en win een rondreis door Australië of Nieuw Zeeland!

Op 3 november bestaat Sublime FM 5 jaar, en dit vieren wij graag met jou. Stem uiterlijk vrijdag 27 oktober op jouw favoriete funk-, jazz- en soulplaten voor de Sublime 500, en maak kans op een reis voor twee personen door Australië of Nieuw Zeeland. De keuze is aan jou! -Lees meer-

Één reactie op “Stem voor de Sublime 500 en win een rondreis door Australië of Nieuw Zeeland!

  1. Mildred van Brandwijk

    Mijn stem gaat naar Aretha Franklin met het nummer (you make me feel) like a natural woman.
    Mocht ik die fantastische prijs winnen dan neem ik mijn dochter mee op vakantie, dat gun ik haar zo enorm na een paar woelige en moeilijke puberjaren waarbij we vaak lijnrecht tegenover elkaar stonden.

Bericht achterlaten