The Weeknd brengt vrijdag zijn nieuwe album ‘Dawn FM’ uit
1

The Weeknd brengt vrijdag zijn nieuwe album ‘Dawn FM’ uit

The Weeknd brengt zijn nieuwe album Dawn FM aanstaande vrijdag, 7 januari, uit. Op zijn nieuwe album kunnen we een paar interessante muzikale samenwerkingen verwachten met onder andere Tyler, The Creator & Quincy Jones.

Het album Dawn FM, ook wel omschreven als ‘a new sonic universe’ is de opvolging van het album ‘After Hours’ dat The Weeknd in 2020 uitbracht. Op het album stond het welbekende nummer ‘Blinding Lights’, dat het record haalde van langst genoteerde nummer ooit in de Amerikaanse hitlijsten.

De zanger was al enige tijd bezig met het produceren van zijn nieuwe album en stelde zijn releasedatum telkens verder uit. Toen zijn creative director La Mar Taylor vroeg hoe de zaken ervoor stonden, antwoordde Abel: “Music can heal and that feels more important than another album rollout. Let’s just drop the whole thing and enjoy it with the people … XO.” Dat is te zien in een screenshot die hij 1 januari op Instagram plaatste.

Een paar dagen later, op 4 januari, bracht de Canadese zanger de eerste klanken van zijn nieuwe album naar buiten in deze trailer:


cta-banner

Download onze app zodat je overal kunt genieten van de beste muziek

Download de App
11:43
wake up romeo caro emerald
11:40
knock on wood eddie floyd
11:35
no more rain (in this cloud) angie stone
11:26
i need it johnny guitar watson
11:24
the girl from ipanema stan getz & joao gilberto ft. astrud gilberto
11:20
stages adeline ft. kamauu
11:14
really love d'angelo
11:10
rose rouge jorja smith
11:07
blame it on the boogie jacksons
10:54
rhythm of life oleta adams