Throwback Thursday: Lisa Stansfield – ‘All Around the World’ – Win tickets voor haar optreden in Melkweg!

Sommige liedjes zijn eigenlijk nog helemaal niet af, maar komen toch al op de radio en worden hits. Dat geldt ook voor de grootste hit van de Britse zangeres Lisa Stansfield: ‘All Around the World’. 

Op 24 april speelt ze in Melkweg Amsterdam, en jij maakt kans op twee kaartjes!

De zang die je hoort in ‘All Around the World’ was bedoeld als demo, en de tekst was nog niet helemaal af. Op de plek waar nog wat woorden ontbraken, zong ze.  Maar iedereen vond het zo lekker klinken, dat ze het maar gewoon zo lieten. Vandaag 28 jaar geleden stond dat nummer op nummer 1 in de Nederlandse hitparade.

Vul hieronder je gegevens in en maak kans op kaartjes voor haar optreden in Melkweg, Amsterdam:

[deze actie is voorbij]


Benieuwd welke andere leuke concerten, festivals en evenementen er binnenkort plaatsvinden? Bekijk hier de Sublime To Go Cultuuragenda

4 reacties op “Throwback Thursday: Lisa Stansfield – ‘All Around the World’ – Win tickets voor haar optreden in Melkweg!

 1. Astrid Hoks

  Hierbij zijn zou zo tof zijn!!!
  Ik ben al fan van haar zoveel jaren en zong haar liedjes altijd mee.
  Nu al dank hiervoor sublime fm!!
  Jullie zender staat hier altijd aan in mijn huis en in de auto

 2. Hendri

  Smorgens naar het werk auto opstarten sublimefm gaat aan en wat volume. Thuis van het werk radio gaat aan en wel sublimefm. Wel ietsjie jammer geen playlist van dit uur. 13.00-13.58 Of heb ik het mis, zo ja waar kan ik vinden. Grtjs.

 3. Jolanda Oudesluijs

  Ben altijd fan van Lisa gebleven, haar concert zo’n 15 jaar geleden in de Melkweg was super. Een grappig voorval blijft dat toen ik in 1995 stage liep in een hotel in Brighton, met haar verward werd. Die vrouw bleef maar tegen mij zeggen dat ze “mijn” muziek zo goed vond! In steenkolen Engels kon ik haar snel
  overtuigen dat ik níet Lisa Standfield
  was, maar een schoolmeisje uit Holland!

 4. Colinda

  Jeugdsentiment, Lisa….wat heb ik vaak meegezongen, geplay-backed, gedanst en liefdes tranen weggepinkt..
  Heb haar nog nooit live gezien, dat zou toch heel mooi zijn!

Bericht achterlaten