Thuisblijven met heerlijke nieuwe platen van Duffy, The Weeknd en Childish Gambino
20

Thuisblijven met heerlijke nieuwe platen van Duffy, The Weeknd en Childish Gambino

Nu we (hopelijk) allemaal thuis zitten, kunnen we wel wat fijne nieuwe muziek gebruiken. Zangeres Duffy is eindelijk terug met een nieuw nummer om mensen in lockdown een hart onder de riem te steken. Ook kan je je tijd prima uitzitten met het nieuwe album van The Weeknd en Childish Gambino.

 

Duffy – Something Beautiful

Duffy zorgde enkele weken geleden voor een schokgolf bij haar fans. “Geloof me, op dit moment gaat alles goed. Maar ik ben gedrogeerd en verkracht geweest en ook een aantal dagen gevangen gehouden”, schreef ze op Instagram. “Ik heb het duidelijk overleefd. Het herstel heeft tijd in beslag genomen. In de duizenden dagen die volgden, wilde ik de zon weer in mijn hart voelen. Dat is nu het geval.”

Om mensen in lockdown een hart onder de riem te steken, heeft Duffy een nieuw nummer naar buiten gebracht. Something Beautiful was voor het eerst op BBC Radio 2 te horen (1:53:00) Duffy heeft op haar Instagram laten weten het nummer niet uit te willen brengen.

 


Childish Gambino – 3.15.20

Het album waar we halsreikend naar uitkeken, is aangebroken. Het nieuwe album ‘3.15.20’ van Childish Gambino is uit! De release van dit album is niet geheel onopgemerkt gegaan. Op 15 maart 2020 werd het volledige album een paar uur achter elkaar gestreamd op de website Donald Glover Presents. Na deze stream werd het album verwijderd en was die nergens meer te vinden. Maar nu, een week later, is het dan toch echt officieel uitgebracht en heeft het zelfs de naam gekregen van de dag waarop het album voor het eerst te beluisteren was.

 

The Weeknd – After Hours

The Weeknd zijn langverwachte album After Hours is sinds vorige week vrijdag te beluisteren!  Zijn vorige album Starboy dat in 2016 was uitgebracht werd een mega succes. De verwachtingen van zijn nieuwe album waren hooggespannen. After Hours had voor de release al een record verbroken. Namelijk dat van meeste wereldwijde pre-saves in de Apple Store: maar liefst 975.000. Toen het album eenmaal officieel uit was, stond het binnen enkele minuten op nummer één in de Amerikaanse iTunes chart.

En goed nieuws voor fans, want vandaag bracht de Canadese artiest ook nog een uitgebreidere versie van het succesalbum uit: After Hours (Deluxe). Het bevat vijf extra tracks, waarvan vier bestaan uit remixes. Een remix is met Lil Uzi Vert op de track Heartless. Eén van de extra tracks is een live-versie van Scared To Live.

LEES OOK: 8 memorabele concerten die je gewoon thuis kan kijken (Part I)


cta-banner

Download onze app zodat je overal kunt genieten van de beste muziek

Download de App
14:35 Cheryl Lynn
got to be real cheryl lynn
14:27 Cherrelle ft. Alexander O'Neal
saturday love cherrelle ft. alexander o'neal
14:24 Caro Emerald
i belong to you (radio edit) caro emerald
14:19 Michael Kiwanuka & Tom Misch
money michael kiwanuka & tom misch
14:15 Temptations
cloud nine temptations
14:12 Robin Thicke
when i get you alone robin thicke
14:08 Esperanza Spalding
black gold esperanza spalding
14:05 Whispers
and the beat goes on whispers
13:53 Sharon Jones & The Dap-Kings
retreat! sharon jones & the dap-kings
13:48 Lionel Richie
all night long lionel richie