Tip van Candy: St. Paul Peterson

Candy Dulfer stuurde ons een mooie tip door voor zondagavond 17 maart in Club Dauphine: St. Paul Peterson

Samen met Candy Dulfer en vader Hans Dulfer maken wij graag bekend dat de personificatie van de ‘Funky Jazz’ komt spelen in Club Dauphine: St. Paul Peterson. Hij is het jongste lid van de Peterson’s, een familie vol nationaal en/of internationaal bekende muzikanten. Paul kreeg bekendheid doordat hij ontdekt werd door niemand minder dan Prince, die hem op 17-jarige leeftijd heeft omgedoopt tot ‘St. Paul’. Hij speelde keyboard in ‘The Time’ voor de film ‘Purple Rain’ en werd vervolgens leadzanger in de door Prince geproduceerde band ‘The Family’ (‘Nothing Compares 2 U’). Na al deze ervaringen was de stap naar een solo carrière niet groot meer en heeft Peterson grote hits gemaakt met MCA en Atlantic Records.

St. Paul gaat Club Dauphine kennis laten maken met de authentieke Minneapolis Sound, een optreden dat je absoluut niet mag missen.

Peterson: “Ik ben zo druk geweest met de hits van ‘fDeluxe’ (voorheen ‘The Family’) en Eric Leeds dat ik vergeten ben muziek voor mijzelf te maken”. Daar heeft hij naar gehandeld en samen met neef Jason Peterson DeLaire een nieuw nummer uitgebracht: ‘You got 2 love’.

Ik accepteer de voorwaarden (verplicht)

Wil jij hem live in actie zien? Vul dan onderstaand contactformulier in en wie weet maak jij kans op kaarten!

 

Bericht achterlaten