Trijntje Oosterhuis gaat weer toeren

In het najaar van 2019 gaat Trijntje Oosterhuis weer toeren. Ze komt met haar eigen band langs steden zoals Tilburg, Utrecht en Leeuwarden voor een clubtoer. Voor meer informatie over de tickets lees je hieronder meer.

Trijntje gaat op toer om haar aankomende album te promoten. Ze heeft voor dit album onder anderen samen gewerkt met Alain Clark. Op vrijdag 24 mei komt het nieuwe album, ‘Dit Is Voor Mij’, uit. De zangeres komt langs Haarlem, Tilburg, Venlo, Zwolle, Leeuwarden, Utrecht, Arnhem en Leiden. 

Voor tickets klik je hier.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

THE WORD IS OUT! Zojuist heb ik bij @dwddtv mijn nieuwe single ‘Dit Is Voor Mij’ gespeeld 🎤, bekendgemaakt dat mijn nieuwe gelijknamige album op 24 mei uitkomt én dat er een nieuwe clubtour aankomt! Dit is het album dat ik al een tijd wilde maken met nieuw geschreven Nederlandstalige liedjes. Hiervoor werkte ik samen met @jettrebel als producer en schreef ik nummers met @alainclark @diggydexofficial @vjeze_fur @glen_faria en Linde Schöne! Beluister de single ‘Dit Is Voor Mij’ via de link in mijn bio. Wie zie ik dit najaar tijdens de clubtour? 12 OKT @patronaathaerlem 18 OKT @013poppodium 1 NOV @grenswerk 15 NOV @hedonzwolle 16 NOV @neushoornlwd 23 NOV @tivolivredenburg 29 NOV @luxorlive 30 NOV @gebrdenobel

A post shared by Trijntje Oosterhuis (@trijntjeoosterhuis) on

Bericht achterlaten