Vacature Nieuwslezer / Nieuwsredacteur (fulltime)

Sublime zoekt een fulltime Nieuwslezer/Nieuwsredacteur voor Sublime Sunrise, een nieuwe ochtendshow gepresenteerd door Sander de Heer.

Over Sublime
Sublime, een volledig zelfstandig, landelijk, commercieel radiostation met de lekkerste jazz, soul en funk. Naast muziek brengen we met een eigen redactieteam het Nieuws van de Vooruitgang. Ook organiseren we tailormade muzikale en inhoudelijke events voor onze opdrachtgevers. We bereiken wekelijks meer dan 400.000 luisteraars.

Sublime Sunrise
Op 20 augustus start Sublime met een live ochtendshow, gepresenteerd door Sander de Heer, bekend van de eerdere ochtendshow van NPO Radio 2. Sublime Sunrise biedt een dagelijkse boost met positiviteit en veel funk, soul en jazz, zodat je vanuit je bed, via het ontbijt, vol energie je dag in kunt gaan.

Functieomschrijving & werkzaamheden
Voor onze ochtendshow zoeken we een prettige, assertieve Nieuwslezer / Nieuwsredacteur, met een sterke eigen visie en geluid en ruime journalistieke ervaring. Iemand die niet een standaard nieuwsbulletin voorleest, maar het juist leuk vindt om met krantenkoppen, trending topics op social media en een sterk ontwikkeld onderbuikgevoel een geheel eigen manier van ‘nieuws brengen’ kan creëren.

Je houdt van pionieren en wilt met een kleine club enthousiaste radiomakers het alternatief op dagelijkse actualiteit bieden.

Je kunt zelfstandig werken, kent alle nieuwssites en bronnen, hebt een ruim netwerk van correspondenten en bent vooral een positief, creatief en enthousiast teamlid.

Profiel werknemer
– Op je best in de vroege ochtend en per direct beschikbaar
– Een afgeronde opleiding journalistiek
– Ruime ervaring als redacteur voor nieuwsprogramma’s
– Affiniteit, ervaring en liefde voor radio en radio maken
– Ervaring met het monteren van audio-items en knippen van quotes
– Een prettige toegankelijke radiostem
– Een sterke algemene ontwikkeling en zintuig voor relevantie
– In staat originele invalshoeken te bedenken

Wat bieden wij
Wij bieden een leuke werkplek in onze studio in de Utrechtse Werkspoorkathedraal. Je maakt onderdeel uit van een team bestaande uit gedreven en gezellige collega’s. Uiteraard bieden we primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Heb je interesse? Stuur dan je motivatie en cv naar sander@sublime.nl.

Over Sublime World 
Naast het radiostation bestaat Sublime World uit Sublime Motion (online tv-station), Sublime Doing (crowdfunding voor mooie ondernemers en initiatieven) en Sublime Jamming (creative design agency). Onze standplaats is de Werkspoorkathedraal in Utrecht. Tot slot heeft Sublime World nog een aantal andere bedrijven onder de paraplu, zoals Water159, 1-N, Antropia en Rhederoord.

Onze kernwaarden: Real, Inclusive, Positive, Avant Garde, Curious, Caring, Wide Open 

 

Bericht achterlaten