Vacature: Office Manager / PA

Als PA en Officemanager vervul je een belangrijke rol. Je bent het visitekaartje van Sublime World. Dit betekent dat onze opdrachtgevers, relaties, sollicitanten en leveranciers het eerste met jou in aanmerking zullen komen. Dit vraagt een enthousiaste, professionele en gastvrije houding.

Je neemt het ook op je om onze studio er zo mooi en verzorgd mogelijk eruit te laten zien. Daarnaast vervul je een belangrijke rol voor de interne organisatie. Je verzorgt de lunch, ondersteunt bij meetings en brainstorms voor bezoekers en medewerkers, verzorgt de bevoorrading, signaleert de onderhoudswerkzaamheden aan het pand en helpt met het organiseren van bedrijfsuitjes en -feesten. Tot slot beheer je de agenda van 2 leidinggevenden. Je plant afspraken en brengt structuur aan in hun dagelijkse gang van zaken.

Over Sublime World 
Sublime World is een gedreven zelfstandige groep bedrijven die streeft naar een betere wereld. Onderdeel van Sublime World is het bekende radiostation Sublime, een volledig zelfstandig, landelijk, commercieel radiostation met de hele dag non-stop jazz, soul en funk. Naast muziek brengen we met een eigen redactieteam ieder half uur het Nieuws van de Vooruitgang. Ook organiseren we tailormade muzikale en inhoudelijke events voor onze opdrachtgevers. We bereiken maandelijks meer dan 500.000 luisteraars. Naast het radiostation bestaat Sublime World uit Sublime TV (online tv-station), Sublime Doing (crowdfunding voor mooie ondernemers en initiatieven) en Sublime Jamming (creative design agency). Onze standplaats is de Werkspoorkathedraal in Utrecht. Tot slot heeft Sublime World nog een aantal andere bedrijven onder de paraplu, zoals Water159, 1-N, Antropia en Rhederoord.

Onze kernwaarden: Real, Inclusive, Positive, Avant Garde, Curious, Caring, Wide Open 

Profiel werknemer

  • Je bent fulltime beschikbaar
  • Je hebt circa 3 jaar ervaring in deze rol en weet in een handomdraai structuur aan te brengen
  • Je hebt kennis van het beheren van agenda’s en mail en weet het je gemakkelijk eigen te maken en erin te duiken
  • Je bent enthousiast over onze visie en over onze kijk op de wereld
  • Je staat altijd klaar voor onze collega’s en klanten
  • Je bent stressbestendig, de agenda’s zijn namelijk overvol
  • Zelfstandig te werk kunnen gaan en initiatief nemen is erg belangrijk
  • Je ziet het als een uitdaging om altijd een stapje voor te zijn
  • Je vindt het ook leuk om een hapje en een drankje te serveren
  • Het is verstandig als je in Utrecht of in de buurt van Utrecht woont en in het bezit bent van een auto

Wat bieden wij
Wij bieden als eerste een leuke werkplek, wie wil er nou niet werken in de Werkspoorkathedraal? Je bevindt je in een toffe sfeer met altijd de lekkerste muziek op de achtergrond. Je maakt onderdeel uit van een team bestaande uit gedreven, maar vooralook gezellige collega’s. Tot slot bieden we een marktconform salaris.

Heb je interesse en wil je zo snel mogelijk bij Sublime World aan de slag?

Stuur dan je motivatie en cv naar eliane@sublime.nl

Voor vragen kun je haar ook bellen: 0628541281

Bericht achterlaten