Vacature – Videostagiair (camjo/edit)

Over Sublime World
Met Sublime, Sublime Doing, Sublime Motion, Sublime Jamming, vormen we samen Sublime World, een bijzondere en zeer ambitieuze verzameling bedrijven en initiatieven, gevestigd in de Werkspoorkathedraal in Utrecht. Wat ons verbindt, is onze drang om de wereld een mooiere plek te maken.

Onze kernwaarden: Real, Inclusive, Positive, Avant Garde, Curious, Caring, Wide Open.

Sublime (voorheen Sublime FM) bestaat als radiostation ruim 5 jaar. Sublime heeft wekelijks zo’n 400.000 luisteraars, waarvan 70% via de FM en 30% via verschillende digitale kanalen. Vooral het digitale aandeel moet de komende jaren sterk groeien, zowel in luisteraars als inkomsten. Het gaat dan over het verkopen van verschillende typen digitale ads, maar ook het opbouwen en vercommercialiseren van een eigen data/profile-propositie. Naast ons radioproduct ontwikkelen we podcasts, een on-demand videokanaal en hebben we de ambitie om een eigen webshop te openen. Dit geheel moet gaan leiden tot een integrale mediaportal zoals linda.nl.

Wie zoeken wij?
We zoeken een stagiair(e) met een passie voor audiovisueel design, die al enige ervaring heeft als editor. Als videostagiair(e) bij Sublime help je mee met de productie van verschillende TV- items en -programma’s. Denk hierbij aan filmopnames, maar vooral montage. Je komt terecht in een kleinschalig, multidisciplinair team met passie voor creatie en experimenteren.

Werkzaamheden:
– Je gaat op pad met de camera om televisieprogramma’s te draaien of om te ondersteunen;
– Je edit zelfstandig televisieprogramma’s in Premiere Pro;
– Je helpt met overige werkzaamheden, zoals bumpers maken of ondertitelen;

Profiel
– Liefde voor video en audiovisueel design;
– Pro-actief;
– Beheerst Premiere Pro en vindt het leuk om met After Effects aan de slag te gaan;
– Leergierig;
– Inhoudelijk meedenken met redactie;
– Snel schakelen vanwege actualiteit.

Wij bieden
– Een leuke werksfeer met een gemotiveerd team binnen een ambitieuze en informele bedrijfscultuur; 
– Een marktconforme stagevergoeding.

Ben jij onze nieuwe collega? En ben je minimaal 5 maanden beschikbaar? Stuur dan een mail met je motivatie en portfolio naar susan@sublime.nl.

Bericht achterlaten