Maak kans op een boxspring! - Klik Hier
Biografiefilm Amy Winehouse
20

Biografiefilm Amy Winehouse

De vader van de in 2011 overleden Amy Winehouse, Mitch, is bezig een biopic over zijn beroemde dochter te maken. De film zou in dezelfde stijl gemaakt worden als Bohemian Rhapsody van Queen en Rocket Man van Elton John, dit laat Mitch weten in een interview met The Mirror.

 

De vader van de beroemde zangeres was allerminst te spreken over de Oscarwinnende documentaire Amy uit 2015, waarin je een kijkje kreeg in Amy haar leven. Hij zou als een soort schurk zijn neergezet, terwijl hij juist enorm trots was op zijn dochter.

Naar aanleiding van dat gevoel, wil hij het beeld bij de fans rechttrekken en neemt daarom deze keer zelf de touwtjes in handen. Zo bepaalt hij zelf wie Amy gaat spelen en wie de regie voor zijn rekening neemt. “We willen graag een onbekende actrice kiezen voor de biopic. Idealiter een joods meisje uit Noord- of Oost-Londen dat een beetje op Amy lijkt en praat als Amy”, aldus de 69-jarige Mitch.

Momenteel wordt het script van de film geschreven. Als het aan Mitch ligt kan de speelfilm over “één jaar of twee” worden uitgebracht. Dat verteld hij in de podcast The Morning After with Paul Danan.


cta-banner

Download onze app zodat je overal kunt genieten van de beste muziek

Download de App
01:31 Macy Gray
tuesday heartbreak macy gray
01:28 John Mayer
who says john mayer
01:24 Black Pumas
i'm ready black pumas
01:20 Madeleine Peyroux
a little bit madeleine peyroux
01:17 Alicia Keys
if i ain't got you alicia keys
01:13 Seal
fly like an eagle seal
01:09 Loleatta Holloway
love sensation loleatta holloway
01:03 Jamiroquai
too young to die (original) jamiroquai
00:59 George Benson
never give up on a good thing george benson
00:53 Raphael Saadiq
skyy, can you feel me raphael saadiq