Luister naar Smooth en maak kans op een… - Klik Hier
Biografiefilm Amy Winehouse
20

Biografiefilm Amy Winehouse

De vader van de in 2011 overleden Amy Winehouse, Mitch, is bezig een biopic over zijn beroemde dochter te maken. De film zou in dezelfde stijl gemaakt worden als Bohemian Rhapsody van Queen en Rocket Man van Elton John, dit laat Mitch weten in een interview met The Mirror.

 

De vader van de beroemde zangeres was allerminst te spreken over de Oscarwinnende documentaire Amy uit 2015, waarin je een kijkje kreeg in Amy haar leven. Hij zou als een soort schurk zijn neergezet, terwijl hij juist enorm trots was op zijn dochter.

Naar aanleiding van dat gevoel, wil hij het beeld bij de fans rechttrekken en neemt daarom deze keer zelf de touwtjes in handen. Zo bepaalt hij zelf wie Amy gaat spelen en wie de regie voor zijn rekening neemt. “We willen graag een onbekende actrice kiezen voor de biopic. Idealiter een joods meisje uit Noord- of Oost-Londen dat een beetje op Amy lijkt en praat als Amy”, aldus de 69-jarige Mitch.

Momenteel wordt het script van de film geschreven. Als het aan Mitch ligt kan de speelfilm over “één jaar of twee” worden uitgebracht. Dat verteld hij in de podcast The Morning After with Paul Danan.


cta-banner

Download onze app zodat je overal kunt genieten van de beste muziek

Download de App
05:24 Janet Jackson
escapade janet jackson
05:21 Etta James
stormy weather etta james
05:17 De La Soul
ring ring ring (ha ha hey) de la soul
05:13 Steffen Morrison
positivity steffen morrison
05:10 People's Choice
do it any way you wanna people's choice
05:06 Anita Baker
same ole love (365 days a week) anita baker
05:02 Moby
in this world moby
04:58 Alexander O'Neal
criticize alexander o'neal
04:54 Incognito
i couldn't love you more incognito
04:50 Corinne Bailey Rae
trouble sleeping corinne bailey rae