Alles van tevoren plannen of op de bonnefooi?
17

Alles van tevoren plannen of op de bonnefooi?

Deze week kwamen wij een nieuwe app tegen: Benny. In deze app kan je je vrienden een hotel of accommodatie aanbevelen. Als zij deze ook echt boeken, dan krijg je daar zelf een afdracht van. Voordat je accommodaties mag adviseren aan vrienden, moet je nog wel door een screening komen, die kijkt naar je autoriteit op reisgebied.

Als je hotels krijgt aanbevolen door een vriend of vriendin, boek je ze dan ook echt ruim van tevoren? Of ga je liever op de bonnefooi op vakantie en zie je daar wel waar je overnacht? We vroegen Andrew Morton van Travel Essence wat nou beter is: je vakantie alvast uitstippelen van dag tot dag, of zonder plan op vakantie gaan?

Volgens Andrew is het antwoord op deze vraag afhankelijk van verschillende factoren:

– Wat voor mens ben je? Ben je een controlfreak, of zie je het allemaal wel als je eenmaal op de plaats van bestemming bent?

– Waar ga je heen? Ga je naar een verre bestemming en wil je daar zo veel mogelijk zien? Dan is het slim om van tevoren te kijken waar je heen wilt, en dan is je planning heel belangrijk.

– Is het een plek waar je vaker heen zult gaan? Als je van plan bent om ergens één keer naartoe te gaan, moet je misschien meer regelen en plannen van tevoren. Maar weet je al dat je vaker zult gaan, dan is het niet nodig om alles al uit te stippelen.

Luister de hele aflevering hier:


cta-banner

Download onze app zodat je overal kunt genieten van de beste muziek

Download de App
06:04 Diana Ross
love hangover diana ross
05:57 Jellybean
the real thing jellybean
05:53 Omar
there's nothing like this omar
05:49 Black Pumas
i'm ready black pumas
05:45 Heatwave
boogie nights heatwave
05:41 D'Angelo
brown sugar d'angelo
05:38 Parov Stelar
good bye emily parov stelar
05:33 Rick James
glow rick james
05:30 Leon Bridges
motorbike leon bridges
05:26 Brownstone
if you love me brownstone