Voetjes van de vloer met ‘Gidget’ van Free Nationals

Vandaag hebben Free Nationals hun nieuwe album, ”Free Nationals”, uitgebracht. Ze staan bekend als Anderson .Paaks bruisende liveband, maar kunnen veel meer! 

Reikhalzend uitkijken naar nieuwe muziek

Nieuwsgierigheid naar hun eigen creaties heeft geresulteerd in een album, dat zowel geïnspireerd door veel oude tracks, en ook door hedendaagse r&b en lo-fi. Ken je die tijd nog, dat je op vrijdag naar de dichtstbijzijnde platenzaak ging om het nieuwste album van je favoriete band te halen? Wekenlange spanning ging eraan vooraf, totdat je het nieuwe album eindelijk in je bezit had. Dat gevoel roept deze plaat toch weer een beetjee op.

Radiostilte zorgde voor hoge verwachtingen

Sinds 2017 heeft de band af en toe een single uitgebracht, maar niks meer van zichzelf laten horen. De singles die ze uitbrachten, waren wel met bijzondere grote namen, zoals Daniel Caesar en Kali Uchis. Die nummers maakten de verwachtingen voor een nieuw album natuurlijk stukken groter.

‘Gidget’ met Anderson .Paak
Het nummer dat we vandaag in de spotlight willen zetten, is ‘Gidget’ met Anderson. Paak als zanger. De track zit erg in de elektro-funk-hoek, dus verwacht niet stil te zitten wanneer je hem hoort. Synths pulseren naast de snelle percussie, terwijl er een cleane gitaar tokkelt en er een lekkere groove ontstaat.

Bekijk hier naar een live-optreden van ‘Gidget’: 

Lees ook: Sublime-review: ‘Then There Were Two’ van Anderson .Paak en Mark Ronson

Één reactie op “Voetjes van de vloer met ‘Gidget’ van Free Nationals

  1. Evelyne

    Evelyne kjøpe fotballdrakter barn med eget trykk fra populære fotballklubber og internasjonale lagbillige
    draktsett fotball barn i de beste fotballdrakter butikk Fotballdrakter barn. Adela

Bericht achterlaten