Nieuw logo NvdV - RGB-01

Op de halve uren van 10.30 tot 18.30 hoor je doordeweeks het Nieuws van de Vooruitgang op Sublime; een nieuwsbulletin met berichten vanuit de hele wereld over innovatie, duurzaamheid en maatschappij. Van de nieuwste ideeën van slimme start-ups tot oplossingen voor klimaatverandering en nieuwe medische ontwikkelingen. Lees alle berichten na op nieuwsvandevooruitgang.nl.


tvdv

De Tafel van de Vooruitgang is een tafel die Sublime kan organiseren voor je onderneming. Idee is om met experts en betrokkenen in je branche te spreken over innovatie en toekomstige ontwikkelingen. Het gesprek wordt geleid door een vakkundige presentator. Doel is om met elkaar tot nieuwe inzichten te komen. Het publiek wordt ook uitgenodigd om mee te praten. Daarnaast is er live muziek. De Tafel van de Vooruitgang is bedoeld als een inspirerend, interactief netwerk-evenement. Onderwerp, gasten en muzikale invulling bepalen we in overleg. 

De Tafel van de Vooruitgang is er ook in een kleinere variant: ‘Het Gesprek van de Vooruitgang’. In zo’n gesprek gaan we op zoek naar het bijzondere verhaal achter je onderneming of een innovatieve ontwikkeling in je branche. Dat doet een van onze presentatoren bijvoorbeeld met de directeur of een van de andere leidinggevenden of inspiratoren van uw bedrijf. Resultaat is een interview in beeld dat je op je site kunt zetten. Het gesprek zal ook te zien zijn op www.sublime.nl.

Meer informatie? Mail naar sales@sublime.nl.