Luister naar Smooth en maak kans op een… - Klik Hier
Prince-memoires!
19

Prince-memoires!

In 2016 werd het bekendgemaakt dat Prince een mémoire aan het schrijven was over zijn eigen leven. Na 3 jaar is eindelijk bekend gemaakt dat het boek op 29 oktober 2019 uitkomt.

De memoires van Prince heten ‘The Beautiful Ones’. De zanger heeft zelf nog een maand gewerkt aan het boek en heeft in totaal 50 pagina’s geschreven voordat hij dood ging. De andere 288 pagina’s zijn gevuld met foto’s en songteksten.

“‘The Beautiful Ones’ is het diep persoonlijke verhaal van hoe Prince Rogers Nelson de Prince werd die we kennen: het realtime verhaal van een kind dat de wereld om zich heen absorbeert en een persona, een artistieke visie en een leven creëert, vóór de hits en de roem die hem zouden gaan definiëren”, zegt uitgever Random House over het boek. 

Het boek wordt in vier delen verteld. Het eerste deel zijn de memoires die Prince schreef vóór zijn tragische dood, die ons via zijn eigen lyrische proza ​​in zijn kindertijd brengen. Het tweede deel neemt ons mee door Princes vroege jaren als muzikant, voordat zijn eerste album werd uitgebracht.

Het derde deel toont de evolutie van Prince door middel van openhartige beelden van wat later zijn meesterwerk zou worden, wat we zien in het vierde deel van het boek: zijn originele handgeschreven werkbladen voor Purple Rain.

 


cta-banner

Download onze app zodat je overal kunt genieten van de beste muziek

Download de App
00:39 Tom Misch
lost in paris tom misch
00:35 James Taylor Quartet
see a brighter day james taylor quartet
00:31 Whispers
it's a love thing whispers
00:28 Curtis Harding
keep on shining curtis harding
00:24 Third World
now that we found love third world
00:20 Stevie Ann
sweet surprise stevie ann
00:17 The Weeknd & Daft Punk
i feel it coming the weeknd & daft punk
00:13 The Isley Brothers ft. Ronald Isley & Snoop Dogg
friends & family the isley brothers ft. ronald isley & snoop dogg
00:08 Chaka Khan
i feel for you chaka khan
00:05 Michael Buble
the more i see you michael buble