Maak kans op een boxspring! - Klik Hier
Prince-memoires!
19

Prince-memoires!

In 2016 werd het bekendgemaakt dat Prince een mémoire aan het schrijven was over zijn eigen leven. Na 3 jaar is eindelijk bekend gemaakt dat het boek op 29 oktober 2019 uitkomt.

De memoires van Prince heten ‘The Beautiful Ones’. De zanger heeft zelf nog een maand gewerkt aan het boek en heeft in totaal 50 pagina’s geschreven voordat hij dood ging. De andere 288 pagina’s zijn gevuld met foto’s en songteksten.

“‘The Beautiful Ones’ is het diep persoonlijke verhaal van hoe Prince Rogers Nelson de Prince werd die we kennen: het realtime verhaal van een kind dat de wereld om zich heen absorbeert en een persona, een artistieke visie en een leven creëert, vóór de hits en de roem die hem zouden gaan definiëren”, zegt uitgever Random House over het boek. 

Het boek wordt in vier delen verteld. Het eerste deel zijn de memoires die Prince schreef vóór zijn tragische dood, die ons via zijn eigen lyrische proza ​​in zijn kindertijd brengen. Het tweede deel neemt ons mee door Princes vroege jaren als muzikant, voordat zijn eerste album werd uitgebracht.

Het derde deel toont de evolutie van Prince door middel van openhartige beelden van wat later zijn meesterwerk zou worden, wat we zien in het vierde deel van het boek: zijn originele handgeschreven werkbladen voor Purple Rain.

 


cta-banner

Download onze app zodat je overal kunt genieten van de beste muziek

Download de App
03:32 Jamie Cullum
anyway jamie cullum
03:29 Norah Jones
don't know why norah jones
03:25 Mary Jane Girls
all night long mary jane girls
03:22 Stevie Wonder ft. Gary Clark Jr.
where is our love song stevie wonder ft. gary clark jr.
03:19 Undisputed Truth
smiling faces sometimes undisputed truth
03:13 Ronny Jordan
after hours (the antidote) ronny jordan
03:09 Erykah Badu
apple tree erykah badu
03:03 Dave Brubeck
take five (album) dave brubeck
02:59 Grace Jones
slave to the rhythm grace jones
02:54 Jason Mraz
good old daze jason mraz