Waarom zijn we bang voor genetisch gemodificeerd voedsel?
34

Waarom zijn we bang voor genetisch gemodificeerd voedsel?

Verder in de podcast Stand van de Vooruitgang: Eten gemaakt van kippenveren en de kerstkaart maakt een comeback!

Luister in deze podcast naar wat er allemaal goed ging in de wereld de afgelopen week. Nieuwslezer Susan de Vries en hoofdredacteur Rachel van de Pol praten je bij.

Bekijk hier onze bronnen voor het stuk over genetisch gemodificeerd voedsel:

Luister ook:

Wil je altijd op de hoogte zijn van nieuwe afleveringen? Abonneer je dan via YouTube, Apple Podcasts of Spotify.


cta-banner

Download onze app zodat je overal kunt genieten van de beste muziek

Download de App
08:55 George Benson
gonna love you more george benson
08:51 Jarabe de Palo
bonito jarabe de palo
08:47 Leela James
put it on me leela james
08:43 Aaron Neville
hercules aaron neville
08:40 Jack Johnson
banana pancakes jack johnson
08:36 Madeleine Peyroux
(getting some) fun out of life madeleine peyroux
08:32 Earth Wind & Fire
after the love has gone earth wind & fire
08:27 Detroit Spinners
i'll be around detroit spinners
08:22 Stephen Simmonds
tears never dry (edit) stephen simmonds
08:19 Stacey Kent
la venus du melo stacey kent