Maak kans op een overnachting bij een jazz-muzikant thuis!

Thomas Pol, door fotograaf Sofie Habets.

Vanavond maak je tijdens Dutch Jazz (22:00 – 23:00 uur) kans om met een van jouw jazz-helden mee naar huis te gaan tijdens Wake Up In Jazz. Overnachten bij de muzikant thuis; dieper de jazz induiken is niet mogelijk!

Het spannende is dat je pas na aanmelding hoort aan welke muzikant jij gematcht wordt. Wat zo’n match inhoudt? Dat is elke keer anders, omdat elke combinatie van mensen weer heel anders is. Wordt het een slaapmutsje met trompettist Quirijn Vos of saxofoniste Stephanie Francke? Of deel jij een croissantje met een fantastische drummer als Mark Schilders of Arend Niks? Kijk op www.wakeupinit.com!

Wake up in Jazz werkt samen met North Sea Round Town en North Sea Jazz.

North Sea Round Town
24 juni t/m 10 juli 2016
North Sea Round Town is hét fringe festival van North Sea Jazz Festival dat ruim twee weken lang neerstrijkt in Rotterdam, met het beste dat de stad te bieden heeft aan jazz. Verwacht een merendeels gratis en afwisselend jazz-programma met blues, soul, funk, hiphop, pop, improvisaties en veel meer.

North Sea Jazz
8 t/m 10 juli 2016
In drie dagen komen het verleden, heden én de toekomst van de jazz langs. Naast die stevige basis van jazz komen ook veel verwante genres voorbij, zoals blues, soul, funk, hiphop, world, pop en nog veel meer.

Photo credit: Thomas Pol, door fotograaf Sofie Habets.

Bericht achterlaten