We gaan weer lekker ouderwets naar het reisbureau

We boeken weer meer reizen bij reisbureaus. Dat schrijft de Belgische krant Het Laatste Nieuws. Ondanks alle online aanbiedingen, verkiezen ook steeds meer jongeren persoonlijk contact en advies. 

Persoonlijk contact maakt reisbureaus aantrekkelijker

Dat lijkt een opvallende ontwikkeling in een tijd van eindeloze online aanbiedingen voor reizen. Waarom hebben we weer meer interesse in reisbureaus? We vroegen het Andrew Morton van Travel Essence. Volgens hem heeft het te maken met het persoonlijke contact. In plaats van zelf een kant-en-klare reis uitkiezen tussen honderden online aanbieders, helpt een reisbureau je met het maken van een persoonlijke keuze. Ben jij iemand die vooral veel musea wilt bezoeken? Of ben je iemand die zich liever onderdompelt in de natuur om van je telefoon af te kicken?

Goed advies vanuit eigen ervaring 

Daarnaast willen mensen kennis, vertelt Andrew. Mensen kunnen niet van tevoren alles weten over een bestemming. Wat ze nodig hebben, is iemand die ze kan adviseren vanuit een persoonlijk standpunt. Iemand die zelf al in het land is geweest en je verder kan helpen met het plannen van joúw persoonlijke reis.

Beluister hier de Sublime Travel van deze week, met nog meer travel news.

Bericht achterlaten