Win boek over CO2-neutraal ondernemerschap

Sublime mag drie exemplaren van het boek ‘CO2-neutraal ondernemen, zo doe je dat!’ verloten. Het boek geeft bedrijven inzicht in hoe zij dankzij energiebesparing en duurzame opwekking voldoen aan wetgeving en klimaatbestendig ondernemerschap.

“De enorme aandacht voor klimaatbeleid, de wettelijke verplichtingen en de zoektocht naar concrete oplossingen zijn de aanleiding voor dit boek geweest.”, aldus auteur Rob van der Rijt. “Het boek biedt ondernemers een vijf-stappenplan dat beschrijft hoe zij gestructureerd en met veel praktijkvoorbeelden de eigen CO2-uitstoot kunnen verminderen. Energiebesparing en duurzame opwekking zijn dan de belangrijkste maatregelen die je kunt nemen. Maar ook inzicht krijgen in het verbruik van energie en wat gedragsverandering daarbij kan betekenen wordt belicht.”

Vanuit inmiddels ruim tien jaar ervaring en honderden gesprekken met ondernemers schreef Van der Rijt dit boek. Veel van de energie-bespaartips die worden genoemd komen ook terug in de informatieplicht energiebesparing die vanaf 1 juli 2019 geldt voor zo’n 125.000 bedrijven en instellingen in Nederland. Een preview van het boek is hier te downloaden.

Vul onderstaand contactformulier in en maak kans op een exemplaar!

Ik accepteer de voorwaarden (verplicht)

Bericht achterlaten