Win dagelijks een DAB+ radio, óf de superhoofdprijs: een draadloze Sonos geluidsset voor je hele huis!

Van maandag 3 tot en met vrijdag 7 oktober is het de ‘Week van de Digitale Radio’. Vergroot je luisterervaring met een DAB+ radio. Luisteren in heel Nederland met een stabiel signaal!

Tijdens de ‘Week van de Digitale Radio’ geeft Sublime FM elke dag een Argon DAB3+ tafelradio weg. En dat is nog niet alles: onder de deelnemers wordt een superhoofdprijs verloot: een draadloze Sonos geluidsset t.w.v. 2500 euro (vier draadloze luidsprekers, een draadloze soundbar en een draadloze subwoofer)! Deze geweldige prijzen zijn mede mogelijk gemaakt door Hi-Fi Klubben. Luister van maandag tot en met vrijdag naar Sublime FM. Hoor je het codewoord? Vul dan snel het winformulier hieronder in, en maak kans!

Deze winactie is inmiddels afgelopen en de winnaars hebben bericht gehad.


hfk-square-logo

Hi-Fi Klubben
Bij Hi-Fi Klubben draait alles om de ultieme muziek- en filmervaring en een goede deal. Dat is al zo sinds 1980. Daarom verkopen ze een uitgekiend assortiment, of het nu gaat om budgetmodellen, compromisloze high-end of elegante designoplossingen. Maar altijd ‘waar voor je geld’ en ‘nooit duurder dan de goedkoopste’. Met 10 winkels in Nederland is Hi-Fi Klubben de grootste specialist voor goede en betaalbare Hi-Fi. In hun uitgebreide assortiment testwinnende stereo- en home-theater apparatuur vind je altijd een uitstekende oplossing voor een redelijke prijs. Benieuwd waar een Hi-Fi Klubben winkel bij jou in de buurt zit? Hier vind je alle winkels.


Maak kans op een Jeep Renegade mét DAB+ autoradio!facebook-jeep2
Natuurlijk zijn de dagelijks te winnen DAB+ radio’s én de draadloze Sonos geluidsset voor je hele huis al fantastisch om te winnen. De Week van de Digitale Radio zelf maakt het echter nog iets bonte: Maak kans op de nieuwe Jeep Renegade, met digitale DAB+ radio! Ga dan naar digitalradio.nl en ontdek hoe je vanaf maandag 3 oktober mee kunt spelen met de actie van DigitalRadio.nl.

5 reacties op “Win dagelijks een DAB+ radio, óf de superhoofdprijs: een draadloze Sonos geluidsset voor je hele huis!

 1. Peter Broerse

  Weer een toffe actie van Sublime FM. Heerlijke muziek, geen gezeur en gezever, maar gewoon goed muziek. Nu hopen dat we die mooie radio bij ons op de zaak mogen gaan zetten, want die zouden we heel goed kunnen gebruiken hier. Internet luisteren is door slecht internet niet te doen en kabel hebben we niet ;(

  Party on !!!

 2. Pieter IJsseldijk

  My thoughts are sliding through the open window towards the beautiful jazzy autumn sun. I’m Dreaming of next summer, white sanded beaches, a drink and some friends!

  Luckily, the fresh sounds of Sublime FM are always around in my house to overcome this winter and in my office to help me to win it from my workload!

  Digital Radio and Sonos keeps me focussed to the things I have to do!

  Best Regards

  Pieter IJsseldijk

 3. Desi Boshuizen

  Elke dag weer relaxen met Sublime FM, op het werk, in de auto en thuis.
  Een beter geluid zou wel erg fijn zijn en ik duim me rot voor die super gave Argon DAB3+ tafelradio!

  Groetjes, van een trouwe luisteraar.
  Desi Boshuizen

Bericht achterlaten