Win de Vegabijbel

Deze week is het Soul- & Foodweek op Sublime. Maak de hele week kans op een exemplaar van de Vegabijbel!

De Vegabijbel is dé inspiratiebron voor alle vegaliefhebbers. Met meer dan 150 recepten laat Isabel Boerdam in Vegabijbel de oneindige mogelijkheden van de vegetarische keuken zien. Aan de hand van heldere instructies en stap-voor-stapfotografie leer je alles over het maken van de lekkerste vegetarische gerechten. Van goede basisrecepten als groentespread, currypasta en gemarineerde tempé tot feestelijke creaties als plaattaart met aardpeer, kokosrijst met zoete aardappel en portobellopizza.

Maak eens biet bourguignon, de vegetarische variant van de bekende Franse vleesstoof, probeer de vegetarische paella met venkel of ga voor de wortel-walnootburger met ras el hanout. Vegabijbel is voor zowel de beginnende als de gevorderde kok een verrassend en leerzaam vegetarisch naslagwerk. 

Ook kans maken op zo’n geweldig boek? Tag op Facebook of Instagram degene die volgens jou wel wat hulp kan gebruiken met koken en waarom, en wie weet kun jij iemand blij maken met zo’n mooi kookboek!

Kun je niet wachten? Koop de Vegabijbel dan alvast hier: 

 

4 reacties op “Win de Vegabijbel

 1. Nikki van Laer

  Beste Joannes,
  Je zou ook jezelf kunnen taggen op Facebook of Instagram als je er maar bij zet waarom jij het boek goed zou kunnen gebruiken.
  Groet,
  Nikki – Sublime

 2. Nikki van Laer

  Beste Kirsten,
  Helaas kan je alleen deelnemen aan deze actie op Instagram of Facebook. We wensen je veel succes met de actie!
  Groet,
  Nikki – Sublime

 3. Kirsten

  Ik zou héél graag vegetarisch eten uit de Vegabijbel koken voor mijn beste vriendin, mijn moeder. Haar zicht is nog maar 40% en dat belemmerd je werkelijk in alles. Zelf eten koken, maar ook zoiets simpels als een mooi (kook-) boek lezen is voor mam verleden tijd. Ik help haar dagelijks zoveel ik kan, maar toch merk ik aan mijn moeder dat ze (heel begrijpelijk) niet zo vrolijk is de laatste tijd. Samen ontzettend lekker eten, met een soulmuziekje op, waar je als vegetariër gelukkig van wordt => lijkt me geweldig!!! Want met haar smaak is niets mis. En ik denk dat ik met de recepten uit dit bijzondere boek, zoals de biet bourguignon, mama enorm zou kunnen verrassen! Heb geen facebook/instagram/etc, maar zou wel heel graag meedoen. Durf ik te dromen?

Bericht achterlaten