Win een exclusief kijkje in de keuken van Thomas Dybdahl en het Metropole Orkest!

De Noor Thomas Dybdahl is een singer-songwriter met soul. Hij komt volgende maand naar Nederland voor vier bijzondere concerten: hij treedt namelijk op met het Metropole Orkest. En jij kunt bij de repetities zijn! Lees hier hoe je kans maakt.

Let op: deze winactie is inmiddels gesloten.

Dybdahl is een singer-songwriter met soul. Onder liefhebbers en muzikanten is hij al jaren een vaste waarde, en artiesten als Elvis Costello en Jamie Cullum zijn al jaren fan van hem. Deze week presenteert hij zijn nieuwe album “Fever”, en om dat te vieren komt hij volgende maand naar Nederland voor vier bijzondere concerten.

Bij Sublime maak je deze week kans op een exclusief kijkje in de keuken van die concerten. Je mag een keer meekijken, daar waar je normaal gesproken nooit bij mag zijn: de repetities. De strijkers, de blazers, de ritmesectie, en natuurlijk de zanger: je zit er met je neus bovenop. Ga naar de app en doe mee!

Ga naar de app en maak kans!

Wil je kans maken? Download de Sublime-app en maak kans op tickets. Laat je e-mailadres achter en laat ons weten waarom je wilt winnen.

Heb je de app nog niet gedownload? Doe dat dan hier:

 .     

Tijdloze nummers naar grote hoogten

De Noorse singer-songwriter Thomas Dybdahl brengt samen met het Metropole Orkest zijn tijdloze nummers naar grote hoogten! De muziek van Dybdahl bevindt zich op het snijvlak van folk, pop en jazz en is meestal akoestisch getint, maar allesbehalve kabbelend. Af en toe klinkt hij intens als Jeff Buckley, ook wordt hij vergeleken met Ray LaMontagne, Nick Drake en Damien Rice. Dybdahl en het Metropole Orkest spelen een selectie van oudere nummers en werk van zijn nieuwe album ‘Fever’, dat op 13 maart 2020 verschijnt. 

Luister hier naar zijn laatste single ‘Call Me By Your Name’:

2 reacties op “Win een exclusief kijkje in de keuken van Thomas Dybdahl en het Metropole Orkest!

 1. Anna Walhof

  Beste Marlene,

  Leuk om te horen dat jullie met zo veel plezier naar Sublime luisteren! Wat verdrietig om te horen dat jullie zulke zware jaren achter de rug hebben. We wensen jullie heel veel sterkte met het verwerken van zo veel verlies.

  We wensen jullie nog heel veel luisterplezier en een fijne dag.

  Met vriendelijke groet,
  Team Sublime

 2. Marlene Pepels de Caravele

  Na jaren geluisterd te hebben naar Radio 6,hebben mijn man, René, en ik Sublime gevonden. Het grappige vind ik dat er toch nog een paar oud gegadigden te horen zijn. Jammer genoeg ook een paar wee vertrokken.
  Af en toe ga ik nog even “vreemd”
  en luister ik ’s avonds naar Ko op radio 6. Leuk dat jullie nu een ochtend- en avondprogramma gaan maken; ben enthousiast. Muziek is ons leven. We houden van alle stijlen, van jazz tot funk, van klassiek tot rockandroll, van Nederlandstalig tot wereldmuziek. Muziek heeft ons door drie zware jaren begeleid en gesteund. In het begin gehuild en geschreeuwd met de muziek; nu af en toe nog met een traan. Het is ook niet niks om 36 personen familie, vrienden en kennissen in zo’n korte periode te verliezen. (Dit verhaal horen jullie wel vaker.) Ga genieten van de komende tijd. Als ik buiten in de tuin ben, zet ik de digitale ontvanger aan. Groeten, Marlene de Caravelle Pepels

Bericht achterlaten