Win een reis naar Engeland met The Biggest Little Farm!

Maak bij Sublime kans op een unieke reis. Laat de drukke stranden en toeristische trekpleisters achter je en vertrek naar een boerenbedrijf waar je meehelpt met de dagelijkse bezigheden.

Even een totaal ander leven. Net zoals het waargebeurde verhaal van Molly en John die LA achter zich lieten.  Hun verhaal is verfilmd in “The Biggest little Farm” die nu in de bioscoop draait.

Laat ons weten met wie en waarom jij de drukte wilt ontvluchten. Tag diegene op Facebook of Instagram en maak kans op een reis naar Engeland, aangeboden door WWOOF.

Bekijk hier de trailer:

8 reacties op “Win een reis naar Engeland met The Biggest Little Farm!

 1. Carlijn

  Beste Tamara,
  Dank voor je berichtje. Wat heeftig, gecondoleerd met het verlies.
  Als je een bericht achterlaat op Facebook of Instagram, ding je mee naar de reis. Duimen maar!
  Groet, Carlijn – Sublime.

 2. Carlijn

  Wat een inspirerend verhaal, Kim! Fijn dat je kracht uit onze zender haalt, dat is mooi om te horen.
  Onze actie loopt via Facebook en Instagram. Als je daar een berichtje achterlaat, komt het helemaal goed!
  Groet, Carlijn – Sublime.

 3. Carlijn

  Wat leuk! De actie loopt alleen via Facebook of Instagram helaas, maar wie weet kan iemand anders jou taggen? 😉 Groet, Carlijn – Sublime.

 4. Carlijn

  Beste Leon of Jacintha,
  Wat een mooie reactie! Als jullie hem ook zouden willen op Facebook of Instagram, doen jullie automatisch mee! Wie weet gaan jullie er dan vandoor met deze fantastische reis. Groet, Carlijn – Sublime.

 5. Leon Lorwa

  Hoi lieve mensen van Sublime,

  We doen zelfden mee aan win-acties maar jullie Biggest Little Farm actie komt wel erg op voor ons juist moment.

  We wonen nu al een tijd in het centrum van Rotterdam. Een heerlijke stad die ook graag af en toe even achter ons laten voor wat meer natuur om ons heen. Met name het laatste jaar is de wens ontstaan om de stad achter ons te laten en een kleine boerderij te beginnen. Op veel vlakken een groener en dierenwelzijn bewuster leven. Net zoals John en Molly van de Biggest Little Farm, maar dan niet zo groot en rigoureus als zij dat hebben gedaan.

  We hebben de film afgelopen weekend gezien en we hebben met bewondering gekeken. Want, jeetje wat komt er toch veel bij kijken als je je leven zo drastisch verandert. Het roept ook veel vragen op. Zijn we wel geschikt voor dit leven? Zijn we al niet te veel verstadst?

  Voor ons is jullie actie dus een ideale kans om eens een te proeven van dit leven. Een geweldige ervaring die voor ons ook zomaar bepalend kan zijn voor de rest van ons leven.

  Groet,
  Leon Lorwa
  Jacinta Seghers

 6. Tamara beugels

  Ik wil graag met mijn vriend damian naar Engeland.
  Hij heeft een zware periode achter de rug .
  Zijn oma is overleden op een te jonge leeftijd .
  Ik kan de reis helaas niet betalen .
  Maar ik weet dat hij heel graag gaat.
  Maar niet zonder mij

 7. Kim Heuer

  Oog wat zou ik het leuk vinden om deze reis te winnen. 25 februari werd ik na 20 jaar werken in de gehandicaptenzorg getroffen door een hernia. Na een voorspoedig herstel van twee maanden keerde ik heel rustig weer terug op de werkvloer, vastbesloten om weer volledig mee te kunnen draaien. In deze periode kwam mijn partner op een avond thuis en na 20 jaar gewerkt te hebben als jongerenwerker ging zijn lichtje even uit….burn out. Ik herstellende van een hernia en hou burn out besloten we samen dat ons huwelijk wat gepland stond op 19 juli van dit jaar even uitgesteld moest worden. In plaats daarvan leek het ons beter ons gezin eerst weer gezond te krijgen en lekker samen op vakantie te gaan…het zou onze eerste vliegreis met onze zoons worden. Vorige week zondag brak mijn oudste (14) echter zijn enkel…op drie plaatsen! Geen bruiloft, geen vakantie, maar zorgen voor mijn gezin. Ik klaag niet en dit is zeker geen zielig verhaal om te winnen, maar mijn realiteit. Als ik sochtends in de auto zit op weg naar mijn werk en ik hoor de tune van Sublime Sunrise dan zeg ik tegen mezelf, het is weer een nieuwe dag, Kim! We gaan ervoor! Sublime helpt me daarbij!
  Als ik deze reis win zou ik die maken met mijn jongste (12). Hij leeft sinds twee jaar bij ons als onze zoon, maar was ooit mijn dochter. Hij start na de zomer zijn nieuwe avontuur op de hogere school. En dit zou voor ons een mooie herinnering zijn! Bedankt voor het lezen. En hopelijk gaan jullie nog heel lang door met deze mooie zender!

 8. Ron van der Meij de Bie

  mij plan is om binnen 10 jaar dat ook te doen en zou graag nu alvast doen en dingen leren degenen die ik mee wil hebben geen Facebook of insta

Bericht achterlaten