Win een soulfooddiner voor twee!

We kunnen wel praten over soulfood, maar het is een stuk leuker om te proeven wat dit nou eigenlijk is! Daarom geven wij een avondje uit bij restaurant De La Soul in Leiden weg.

Tag diegene op Facebook of Instagram om kans te maken op zo’n heerlijke kijk in de soulfoodkeuken!

N.B. Deze actie is afgelopen. De winnaars hebben bericht gehad.

Een kijkje in de soulfoodkeuken

Deze hele week geven we soulfoodbites en twee drankjes weg voor 2 personen t.w.v. €30,- p.p. bij restaurant De La Soul in Leiden. Zij serveren kleine gerechten uit de soulkeuken, vergelijkbaar met een groot voorgerecht. Je kiest niet zozeer voor een voor- en/of een hoofdgerecht, maar juist voor de ingrediënten en smaken waar je op dat moment zin in hebt. Het is ook zeker aan te raden om de gerechten met je tafelgenoten te delen. Zo kun je de verschillende smaken proberen en combineren!

Uiteraard kan je ook aan de gezellige bar eten, waar je overigens ook welkom bent voor een drankje voordat je aan tafel gaat. Naast de dinerkaart is er een uitgebreide borrelkaart met typische soulfood- fingersnacks. Heerlijk voor bij één van de vele bieren van de tap of met een lekker glas wijn of een frisje.

 

 

6 reacties op “Win een soulfooddiner voor twee!

 1. Nabila

  Beste Tien,

  Helaas is de winactie inmiddels voorbij. Hopelijk doe je binnenkort wel mee met onze andere leuke winacties!

  Hartelijke groet,
  Nabila – Sublime

 2. Tien

  Ik zie een heleboel (lekkere 😉) berichtjes op Facebook, maar deze niet…. en ik zou het zeker graag willen proberen zo dichtbij…

 3. Nena Hartog

  Hallo Peter,

  Bedankt voor jou reactie! Om kans te maken op een soulfooddiner voor twee kun je op Instagram of Facebook een reactie onder het bericht achterlaten.
  Fijne dag en fingers crossed! 🤞

  Hartelijke groet,
  Nena – Sublime

 4. Nena Hartog

  Hallo Marente,

  Bedankt voor jou reactie! Om kans te maken op een soulfooddiner voor twee kun je op Instagram of Facebook een reactie onder het bericht achterlaten.
  Fijne dag en fingers crossed! 🤞

  Hartelijke groet,
  Nena – Sublime

 5. Peter J Schipper

  Leuke actie Soul & Food….als de music daar tijdens de hapjes ook zo releaxed is zou ik graag komen eten met mijn meisje !!

 6. Marente Bouman

  Een positief, eerlijk, met liefde bereidde maaltijd sterkt de mens van binnen naar buiten.
  Zo maken we samen een positieve, eerlijke wereld waar plaats is om liefde te delen.

Bericht achterlaten